Corona en nog eens corona

Het is alsof het woord corona al heel ons leven bestaat. We zijn ruim anderhalf jaar, ja al bijna twee jaar, bezig met alles wat er op en aan corona vastkleeft. We kennen, zo mag worden verondersteld, allemaal de basisregels waaraan we ons eigenlijk allemaal zouden moet houden, zoals het wassen van de handen, daar waar nodig het dragen van een mondkapje, het bewaren van de 1,5 meter afstand etc. etc.

Een van de geboden ( dus geen advies) is het in insolatie gaan indien je POSITIEF getest blijkt te zijn. Dat is een verder gaand gebod dan het in quarantaine gaan !!!!!!

Deze regel geldt voor iedereen en overal. Dus ook voor ons, chaleteigenaren !!! Om geen besmettingen over te dragen aan medeparkgasten, is het dus ook geboden om, indien je positief getest bent, in je chalet te blijven!!!!!

Laten we er gezamenlijk voor zorgen dat het virus geen onnodig vat krijgt op ons park, mede gelet op de leeftijd die de meesten van ons inmiddels al bereikt hebben. We hebben vorig jaar helaas al het nodige aan leed en verdriet gezien op het park!!!!!

Degene die inmiddels Positief getest is en nog niet precies weet wat hij/zij nu moet doen, kan eenvoudig op de navolgende link klikken en lezen wat hem/haar te doen staat.

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/documenten/brochures/2020/09/18/brochure-hulp-en-steun-bij-thuisquarantaine

Alle chaleteigenaren rekenen op uw gezond verstand!!!!

2 gedachten over “Corona en nog eens corona

  1. Bedankt voor deze zorg op afstand.
    Bij het openen van de site kregen wij een
    waarschuwing voor onveilig gebruik.
    Hoe kunnen wij het gebruik van de site
    beter beveiligen?

Reacties zijn gesloten.