Mogen wij aan u voorstellen…

Dorien Nissen en Jeandré van Roij

Dorien is 58 jaar geleden geboren in Aarle-Rixtel. Zij is afkomstig uit een gezin van twee kinderen. Dorien heeft nog een broer. Ze is opgegroeid in Aarle-Rixtel.

Na de lagere school heeft zijn de Mavo-opleiding gevolgd en na het behalen van haar Mavo diploma is Dorien gaan werken bij de Rabobank. Bij deze bank heeft ze verschillende interne opleidingen gevolgd. Zij is daar nog steeds werkzaam bij de Rabo Klantenservice. Sinds het uitbreken van de coronacrisis verricht Dorien haar werkzaamheden vanuit huis. Ze vermoedt dat dit ook de toekomstige werkplaats zal blijven.

De vrije tijd die Dorien heeft besteedt ze graag aan lezen en puzzelen.

Jeandré is 61 jaar geleden eveneens in Aarle-Rixtel geboren en maakte deel uit van een gezin van 3 kinderen. Jeandré is de oudste van de drie. Ook Jeandré is verder opgegroeid in Aarle-Rixtel.

Na de lagere school bezocht Jeandré de LTS en vervolgens de Lagere Landbouwschool. Meteen na deze opleidingen is hij gaan werken. Het eerst bij een souvenirsbedrijf in Gemert. Daar maakte hij gedurende twee jaar diverse souvenirs die naar de toeristencentra van ons land gingen. Vervolgens werkte hij gedurende ongeveer 3 jaar bij Prinsen, puddingfabriek in Aarle-Rixtel.

Op enig moment werd Jeandré verzocht om naar café van Roij ( van zijn oom) te komen om daar een gesprek te hebben met Dhr. Swinkels, directeur van de Bavaria bierbrouwerij te Lieshout. Jeandré is daar heen gegaan en dat gesprek bezorgde hem een baan bij Bavaria in de technische dienst. Zo’n 12 jaar geleden kreeg Jeandré een erg leuke functie bij Bavaria. Hij kwam te werken op de afdeling Horecaservice. In deze functie bezocht hij in het gehele land vele horecabedrijven maar ook particulieren. Helaas kwam aan deze functie per april van dit jaar abrupt een einde. Vanwege reorganisatie bij Bavaria kwam zijn functie te vervallen en kreeg hij te maken met Outplacement. Dat was en is nog steeds een zware klap voor Jeandré. Van de ene op de andere dag moest hij het bedrijf waar hij ruim 40 jaar werkzaam was geweest verlaten, geheel tegen zijn zin in.

Jeandré heeft als hobby, golf-spelen en hij mag ook graag op zijn pedelec-fiets ( waarmee hij ruim 45 km per uur kan fietsen) tochten maken.

Dorien en Jeandré hebben elkaar 40 jaar geleden leren kennen en zijn gaan samenwonen in Aarle-Rixtel. Ze hebben geen kinderen.

Om meer van de natuur en van de rust in hun vrije tijd te kunnen genieten hebben Dorien en Jeandré het chalet Dassenburcht 150 dit jaar gekocht van Nelleke en Ruud van Soolingen. Ofschoon ze nog maar pas hier hun vrije tijd kunnen doorbrengen hebben ze het al geweldig naar hun zin en zijn ze erg blij met hun aankoop. ======================================================================

Wij wensen Dorien en Jeandré heel veel fijne tijd toe op het park!

Marti en Frans

2 gedachten over “Mogen wij aan u voorstellen…

 1. Welkom en geniet van het park en de omgeving.
  Groeten van Nellie en Joop van Extel op
  Vossehol 224.

 2. Hallo Dorien en Jeandré,
  Van harte welkom op ons mooi Park, ik wens jullie een fijne tijd bij ons.
  Groetjes
  Barbara Kessels (chalet 172)

Reacties zijn gesloten.