Werkzaamheden op “de glamping”.

Vandaag, maandag 1 maart 2021, is een bulldozer aan het werk gegaan op het terrein dat bestemd is/ ook wel genoemd wordt, als de “glamping”.

Deze machine is de wegen aan het uitzetten welke op dit terrein straks gerealiseerd moeten gaan worden. Hoe het terrein er straks uit komt te zien is ons vooralsnog onbekend. Vele verhalen doen de ronde maar tot op heden is niets duidelijk daaromtrent. Het is dus afwachten wat er gaat komen.

2 gedachten over “Werkzaamheden op “de glamping”.

 1. Wij hebben via de mail contact gezocht met Jan Overeem en deze heeft ons bericht dat er voorbereidingen worden getroffen voor de toekomstige uitbreiding van het Landgoed. Een definitieve invulling is nog niet vastgesteld en dus nog niet bekend. Zodra dit bekend is zal dit middels een nieuwsbrief kenbaar gemaakt worden aan onze gasten schrijft Jan. Ik denk dat wij het pas te horen krijgen als het daadwerkelijk is gerealiseerd…. ???

 2. Bedankt voor de info.
  Eigenlijk vreemd dat die info van jullie komt maar dat we van de directie daar niets over horen terwijl wij toch belanghebbenden zijn .
  Niet klantvriendelijk dus.
  Ze zullen toch niets te verbergen hebben?
  Arbeidsmigranten of vluchtelingen misschien?
  Niets mis met de meesten van hen overigens.
  Maar daar zijn betere oplossingen voor te bedenken.
  Enfin, we wachten gewoon maar even af wat er uit de hoge hoed wordt getoverd.

Reacties zijn gesloten.