We kunnen weer gaan Peel-Peuzelen…….

Sinds 1 april kunnen we weer gaan Peel-Peuzelen. Voor degene die nog niet weet wat Peel-Peuzelen inhoudt geven nog even in het kort een uitleg:

Wat is PeelPeuzelen?

PeelPeuzelen is er op uit gaan in De Peel en met het PeelPeuzelboekje en onderweg genieten van lekkere Peelse gerechtjes.

Hoe werkt het?

Je koopt bij één van de verkooppunten een PeelPeuzelboekje. In dit boekje vind je 10 bonnen, Peuzelkes.
Deze kun je van 1 april tot en met 31 oktober inleveren bij één van de 39 deelnemende horecabedrijven in De Peel. In ruil daarvoor krijg je de gratis PeelPeuzel van het betreffende restaurant. Enkel een consumptie is hierbij verplicht. Je kijkt in het PeelPeuzelboekje voor de aanbiedingen en openingstijden van elk deelnemend horecabedrijf.

Lekker makkelijk!

De Peuzelkes die worden aangeboden, hebben een grote diversiteit, van hartig tot zoet, van vertrouwd tot speciaal. Het PeelPeuzelboekje staat niet op naam. Je kunt dus met meerdere mensen (max. 6) met een PeelPeuzelboekje op pad: met de auto, per fiets of te voet. Alles kan! Je bent niet gebonden aan een route of arrangement en je hoeft niet te reserveren. Makkelijk toch?

Waar te besteden?

De PeelPeuzels zijn te besteden bij eetgelegenheden in Asten, Helmond, Mierlo, Laarbeek, Gemert-Bakel en Deurne.

Koop je PeelPeuzelboekje bij de VVV

Het PeelPeuzelboekje is verkrijgbaar bij de VVV’s in De Peel maar je kunt het PeelPeuzelboekje ook digitaal bestellen via de website van de VVV-Peel.

Wij wensen jullie allemaal veel PeelPeuzelgenot!!!!

Één reactie op “We kunnen weer gaan Peel-Peuzelen…….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *