SUBLIEME UITVOERING VAN THE PASSION

Waarin een klein dorp groot kan zijn!!!!!

We zijn vanavond getuige geweest van een schitterende uitvoering van The Passion in Milheeze. De wijze waarop hier invulling werd gegeven aan het lijdensverhaal van Jezus deed nauwelijks of niet onder voor de razend bekende uitvoeringen op de televisie van de laatste jaren.

Een groot verlicht kruis werd door de straten van Milheeze gedragen gevolgd door enkele honderden mensen, groot en klein, jong en oud.

Nadat de tocht was aangekomen op het kerkplein werd om klokslag 20.00 uur begonnen met een schitterende uitvoering van het verhaal. Het werd een zeer waardevolle en indrukwekkende muzikale happening, met een voortreffelijk koor, geweldige solo zangers en zangeressen, ondersteund door een geweldig fanfare-orkest en een bijzonder goede band. Dat alles vergezeld van prachtige lichtbeelden en video’s op een groot scherm.

Op de t.v. zou deze uitvoering van The Passion zeker niet misstaan hebben.

Het weer werkte, gelukkig voor de organisatoren en alle medewerkers, erg goed mee hetgeen ook te merken was aan de massale opkomst. Vele honderden belangstellenden hebben genoten van een geweldige avond hetgeen ondermeer bleek uit het massaal meezingen van het slotlied.

Een grote pluim op de hoed van de organisatoren en alle uitvoerenden !!!!!!!!!

Dat verdient een navolging de komende jaren!!!!!!

Frans en Marti

Deze diashow vereist JavaScript.