THE PASSION

In navolging van het inmiddels bekende TV-gebeuren in de Goede Week, wordt ook in Milheeze dit jaar een soortgelijke PASSION gehouden.

Wij willen jullie onderstaande informatie niet onthouden. Het zou leuk zijn als we vanaf het park gezamenlijk naar deze Passion gaan kijken en meelopen met het kruis. Voor degene die wil meelopen met het kruis is het voorstel om exact op 18.30 uur te vertrekken vanaf het Posthuisje naar het verzamelpunt aan het Binnenveld in Milheeze.

Frans Delmee en Marti Hazenberg

Op 24 maart is het zover! Dan vindt de uitvoering van The Passion plaats in Milheeze. Wij horen van veel mensen dat zij aanwezig zullen zijn en dat vinden wij fantastisch! Voor al deze mensen hierbij wat meer informatie over hoe de avond eruit zal zien.

18.45 uur:
Mensen die mee willen lopen in de tocht met het kruis verzamelen zich bij het Binnenveld.

19.00 uur:
Start van de tocht vanaf het Binnenveld. Via een route door Milheeze zullen we samen het licht naar het Kerkplein brengen. De route gaat via het Binnenveld, Milheesestraat, Antoniusstraat, Pastoor Boeijenstraat, Griensvenstraat, Akkerweg, Elsenstraat, Kerkeind naar het Kerkplein. We zouden het leuk vinden als mensen die aan de route wonen vanaf 19.00 uur verlichting voor het raam of in de tuin zouden willen plaatsen.

19.45 uur:
Aankomst bij het Kerkplein. De deelnemers aan de tocht krijgen voorrang bij de toegang op het Kerkplein. Mensen die niet deelnemen aan de tocht krijgen dus voor 19.30 uur nog geen toegang tot het Kerkplein.*

20.00 uur:
Start van de voorstelling op het Kerkplein

21.15 uur:
Einde van de voorstelling. In de Schans is er de mogelijkheid om gezellig na te praten onder het genot van een drankje en goede muziek.

*De toegang tot het evenement is gratis. Je hebt dus geen toegangskaart of iets dergelijks nodig. Er zijn voornamelijk staan-plaatsen. Mensen die om wat voor reden dan ook niet zo lang kunnen staan, kunnen een zitplaats aanvragen via passievoormilheeze@gmail.com of 06-25 01  17 67.

Wij zien jullie heel graag op 24 maart! Wij hopen op een grote opkomst, dus komt allen! Het belooft spectaculair te worden!

LET OP:

  • Auto’s kunnen het gebied gedurende de tocht niet in of uit. Er is parkeergelegenheid bij Van Kessel Olie in Milheeze.
  • Zaterdagavond zal de weg door Milheeze afgesloten zijn. Er wordt een omleiding aangegeven.

Kleine wijzigingen op bovenstaande zijn helaas nog niet uit te sluiten. Houd daarom de website ( passievoormilheeze.com)en onze facebookpagina goed in de gaten!