Laatste bericht glasvezelkabel

Beste mede-chaleteigenaren,

zoals jullie inmiddels al wel begrepen hebben wordt er in het buitengebied van Milheeze een glasvezelkabel aangelegd. Dat gaat plaatsvinden in het tweede kwartaal van 2018 en de signalen zullen dan rond de maanden juli-augustus worden doorgegeven naar de aangesloten percelen. Dit project van Mabib heeft de doelstelling van 50% aansluitingen immers ruim overschreden.

Voor ons park heeft Mabib ook een doelstelling n.l. 50% van de aan te sluiten chalets moet zich hebben aangemeld.

Welnu, op dit moment hebben 43 chaleteigenaren zich aangemeld voor aansluiting op de glasvezelkabel. Dat is nog geen 50 % maar het benadert het wel.

De uiterlijke inschrijvingsdatum, zoals die door Mabib aanvankelijk was gesteld op 1 december 2017, wil men voor ons park wijzigen in : uiterlijk 31 december 2017.

Dit doet men ondermeer vanwege het feit dat er veel chaleteigenaren in het buitenland zijn. Maar daarnaast ook omdat Jan Overeem nog in onderhandeling gaat met Mabib over de eventuele vervolgstappen op het park. Jan laat ons weten grote voorstander te zijn van glasvezelkabel op het park maar dan moet alles wel goed geregeld zijn.

Ook van de zijde van Mabib hebben ze ons laten weten dat onderhandelingen gevoerd worden en voorts dat men de chaleteigenaren enkele punten van overweging wil meegeven om zich alsnog aan te melden.

Dat zijn:

  • wie zich nog niet heeft aangemeld moet er rekening mee houden dat KPN op termijn stopt met de voorziening die zij nu aanbieden op het park!! KPN is immers intussen partner in de glasvezel via haar volle dochteronderneming Solcon!!( een van de providers straks). Allerlei oudere voorzieningen zoals de ISDN en andere gaan verdwijnen. 

 

  • voor twijfelaars kan het een overweging zijn om een abonnement te nemen voor 1 jaar en dan op te zeggen. Het voordeel daarvan is dan dat er in ieder geval een glasvezelaansluiting in hun chalet aanwezig is met alle voordelen van dien bij verkoop of gewijzigde omstandigheden.

 

  • bovendien is het niet uitgesloten dat er in de komende maanden nog meer providers beschikbaar komen met andere prijsstellingen waardoor een abonnement nog interessanter wordt.

Dus degen die zich alsnog wil aanmelden ( onder nog steeds dezelfde voorwaarden) kan dat tot 31 december 2017 doen, hetzij door het inleveren van een aanmeldingsformulier bij Elektro Verberkt te Bakel dan wel door het aanmeldingsformulier digitaal te versturen naar info@elektroverberkt.nl . Let op de formulieren moeten wel ondertekend zijn .

Voor alle duidelijkheid en tot slot nog even dit:

Omdat bovenstaande informatie ons wordt aangereikt, met het verzoek om dit onder de aandacht te brengen van alle chaleteigenaren, geven wij gehoor aan dit verzoek opdat iedereen zo goed mogelijk geïnformeerd is.

 Marti Hazenberg en Frans Delmee 

 

Één reactie op “Laatste bericht glasvezelkabel

  1. Ik respecter dit bericht en hoop day 50% wordt bereikt, helaas ben ik niet meer in het bezit van een chalet op het park.

    met vriendelijke groet
    Frans van Hoof.

Reacties zijn gesloten.