De glasvezelkabel komt in het buitengebied!!!!!!!!!!

 

 

 

In het buitengebied van de gemeente Gemert-Bakel ( en ook in de buitengebieden van Son en Breugel, Laarbeek en Nuenen) wordt de glasvezelkabel aangelegd.

Op 1 december  is het percentage van 64 % bereikt. ( zie www.mabib.nl/gemeente/sonenbreugel-nuenen-laarbeek-gemertbakel )

 

Dus de kans is redelijk groot aanwezig dat ook op het park de glasvezelkabel zal worden aangelegd. Er moeten zich nog wel een paar chaleteigenaren aanmelden om ook op het park de 50% te kunnen halen.

Dus als u zich nog niet hebt aangemeld doe dat dan zo spoedig mogelijk. Er liggen in het posthuisje aanmeldingsformulieren van Caiway en Solcon. U kunt ook een digitaal formulier aanvragen bij Elektro Verberkt in Bakel ( info@elektroverberkt.nl) . U ontvangt dan een formulier in PDF bestand. Doorgaans kunt U dat formulier niet op uw computer/laptop/tablet invullen. U dient het formulier uit te printen, met de pen in te vullen, vervolgens het ingevulde en ondertekende formulier te scannen en tenslotte weer digitaal te versturen naar Elektro Verberkt.

Indien U al eerder een formulier hebt ingeleverd/ingestuurd dat niet ondertekend was dan is dat formulier niet geldig. U dient zich dan opnieuw aan te melden.

Mocht U in het begin van de aanmeldingsperiode zich hebben aangemeld bij b.v. Caiway en daarna bericht hebben ontvangen dat uw aanmelding niet in behandeling kon worden genomen dan moet u zich opnieuw aanmelden via Elektro Verberkt.

 

2 reacties op “De glasvezelkabel komt in het buitengebied!!!!!!!!!!

  1. Goed nieuws!! Nu nog voldoende chaleteigenaren… is daar ook een percentage van te geven op basis van de aanmeldingen bij Elektro Verberkt? Ik had de afgelopen drie weken alleen maar storingen en zeer matige capaciteit op mijn KPN-aansluiting. Nog nooit pzo slecht geweest. En KPN zei me desgevraagd dat dit het meest maximale is dat ze kan leveren. Tijd dus voor een adequate verbinding. Zeker voor internet en voor wie will ook voor TV en telefoon.

Reacties zijn gesloten.