Stand van de inschrijvingen glasvezelkabel

 

Op de website van Mabib is te zien hoeveel procent van de daarvoor in aanmerking komende percelen van het buitengebied in de gemeenten Gemert,Son en Breugel, Nuenen en Laarbeek zich hebben ingeschreven voor aansluiting.

Dat percentage lag afgelopen donderdag nog maar op 33 %. Vandaag maandag 27 november, staat de teller op 42%. Ervaring leert dat de laatste dagen de inschrijvingen toenemen. Dus de 50% zal vrijdag wel worden gehaald ( immers 1 december telt nog mee).

Dus als die 50 % wordt gehaald kan aansluiting op het park ook tot de mogelijkheden behoren. Op het park moet dan ook 50% van de chalets zijn ingeschreven.

Mocht U dat nog niet gedaan hebben dan kan dat nog. Inschrijfformulieren liggen nog in het posthuisje.  Maar ook digitaal kunt U zich nog steeds inschrijven.

Er liggen ook nog bij de firma Elektro Verberkt ongetekende formulieren….DEZE TELLEN NIET MEE!!!!!! Dus als je nog een ongetekend formulier bij Verberkt hebt ingeleverd ga dan alsnog bij hem langs om alsnog dat formulier van je handtekening te voorzien.