GYMNASTIEK IN HET WATER

Beste medebewoners van landgoed Nederheide,

Mijn naam is Nelleke van Soolingen en verblijf sinds enkele weken samen met mijn man Ruud op Dassenburcht 150. Door dit bericht wil ik u op de hoogte brengen dat ik mijn ervaring met bewegingslessen wil combineren met de mogelijkheden die het zwembad in Natuurpoort kan bieden. Op donderdag 2 november a.s. geef ik een proefles waarvoor ik u, als u gezond en normaal mobiel bent, met plezier in het zwembad uitnodig om u kennis te laten maken met deze vorm van gymnastiek. De les start om 11.00 uur en al naar gelang de interesse zal dan in overleg besloten worden om de lessen voort te zetten. Voor meer uitgebreide informatie of vragen kunt u mij bellen op nummer 06 13 99 08 18.

Met vriendelijke groeten, Nelleke.

 

4 reacties op “GYMNASTIEK IN HET WATER

 1. Hallo Nelleke,
  Ik heb zeker interesse, helaas werk ik nog om de andere week op donderdagochtend. En dat is jammer genoeg deze donderdag. Graag kom ik de week erop mee kijken.
  Groetjes Tiny v Berkel
  Vossenhol 213.

 2. Hallo Nelleke,

  Erg leuk. Wil graag meedoen als ik weer terug ben uit Spanje in maart.

  Femie Hazenberg-Loeffen

 3. Hallo Nelleke,

  Wat een leuk initiatief. Helaas kan ik er niet bij zijn op 2 november.
  Maar ik heb zeker interesse.

  Anky Huigevoort

Reacties zijn gesloten.