Glasvezelkabel in het buitengebied van Milheeze???????

Caiway is de firma die momenteel in veel dorpen in deze regio informatieavonden organiseert omdat men de aanleg van glasvezelkabels in de buitengebieden van deze dorpen wil gaan realiseren. Zij geven op een dergelijke avond uitleg over het hoe en wat en peilen natuurlijk ook de belangstelling van de mensen die in het buitengebied wonen/verblijven.

Het is wellicht voor ons park ook fijn als men hier glasvezelkabel zou kunnen aanleggen. De ontsierlijke satellietschotels zouden daarmee tot het verleden kunnen gaan behoren maar wat veel belangrijker is, de kwaliteit van beeld, geluid en internetsnelheid zou aanmerkelijk verbeterd worden..

Er worden volgende week twee informatieavonden gehouden waarbij voor ons als chaleteigenaren mogelijk interessante informatie te verkrijgen is.

De eerste info-avond vindt plaats op dinsdag 10 oktober a.s. in het Gemeenschapshuis aan de Gemertseweg 2 te Bakel en wel van 19.30 tot 21.00 uur.

De tweede info-avond zal plaatsvinden op donderdag 12 oktober a.s. in Milheeze op het adres Pastoor Simonisplein 2 eveneens van 19.30 tot 21.00 uur

LET OP !!!!!!!! Op donderdagavond 12 oktober a.s. vindt in de Natuurpoort Nederheide ook de voorlichtingsbijeenkomst plaats van de Regionale Brandweer welke voor ons als chaleteigenaren ook erg belangrijk kan zijn.!!!!!!

 

Marti

5 reacties op “Glasvezelkabel in het buitengebied van Milheeze???????

 1. heb contact gehad met Jan Overeem; hij heeft ons park aangemeld!!! komt goed heeft hij mij verzekerd!!!

 2. Ook wij zijn zeer geïnteresserd in een betere Internetverbinding. Wij zitten ten tijde van de 8nformatiebijeenkomsten nog in Oostenrijk maar worden graag op de hoogte gehouden.

 3. Ik ben het helemaal met Hans een en ik hoop dat Caiway ons park wil aansluiten.

  Marti ook bedankt voor dit bericht.

 4. Heel zinvolle bijeenkomsten waar we ongetwijfeld bij aanwezig zouden zijn geweest, ware het niet dat we op genoemde data in het buitenland verblijven. Toch bedankt en succes.

 5. Ik ga dan wel naar de 1e bijeenkomst in Bakel als het me lukt. Er moet hier echt wat veranderen met de internetsnelheid. Het is niet meer van deze tijd, we lopen hiermee behoorlijk achter op de rest van Nederland wat uiteindelijk onwenselijke gevolgen gaat krijgen.
  Dank je Marti voor het plaatsen van dit bericht.
  gr. Hans

Reacties zijn gesloten.