VERMIST

Voor het eerst sinds het bestaan van “De Stippel” moeten we, met enige tegenzin, een vermissing doorgeven.

Wat of wie wordt er vermist?

Sinds afgelopen donderdag worden enkele attributen bij de boules-banen nabij de vijver vermist. Bij deze banen is,naast het “wedstrijdbord”, een kastje aangebracht waarin de naamplaatjes zitten van de mensen die geregeld deelnemen aan de boules-wedstrijdjes. Ook zit daar een meetlint in om daarvan gebruik te maken als met het blote oog niet goed kan worden waargenomen welke bal het dichtst bij het zogenaamde “buutje”ligt.

Toen afgelopen donderdagmiddag deze attributen gebruikt moest worden bleken deze niet meer in het betreffende kastje aanwezig te zijn.

Het is mogelijk dat iemand deze kaartjes en het meetlint uit voorzorg tijdelijk in bewaring heeft genomen. Als dat het geval is zou u dan deze voor maandagmiddag weer in het kastje willen terugleggen??????

Alvast bedankt namens alle “ballen van Nederheide” !!!!!!

 

Marti en Frans

2 reacties op “VERMIST

  1. Marti Hartelijk dank voor de plaatsing.
    Nu maar hopen dat de “vinder” hem terug brengt, Het is jammer dat dit op ons park gebeurt, ik had dit niet verwacht….

    Frits

Reacties zijn gesloten.