Mogen wij aan u voorstellen…………

Mariëtte Hoebergen en Hennie de Kock

 

Mariëtte en Hennie zijn sinds juli van dit jaar de eigenaars van het chalet Dassenburcht 109, gelegen aan de vijver. Trots zijn ze op hun bezit waar ze hun vrije uren kunnen doorbrengen en dat, zoals Hennie zegt, op het allermooiste plekje van het park.

Hennie is 63 jaar geleden geboren in Tilburg. Op jonge leeftijd is hij, na het volgen van o.a. de LTS-T-stroomopleiding/metaalbewerking, als beroepsmilitair gaan werken bij de Koninklijke Luchtmacht. Hij begon zijn opleiding ( kaderschool) in Schaarsbergen. Hij heeft tot 2010 gewerkt bij de luchtmacht. Daar heeft hij in diensttijd zijn Mavo-diploma gehaald. Later heeft hij, overigens in eigen tijd en in de avonduren, nog het Havodiploma gehaald.

Binnen de luchtmacht is Hennie ondermeer werkzaam geweest in de logistiek en in de bewaking. De meeste tijd heeft hij doorgebracht op vliegbasis Volkel. Ook op militair gebied volgde Hennie veel cursussen.

Buiten het militaire leven was Hennie ook een aantal jaren vrijwilliger in een tehuis voor gehandicapte kinderen. Dat vrijwilligerswerk heeft hij ook na de diensttijd nog een tijdje voortgezet. Ook heeft Hennie na zijn militaire loopbaan nog een paar jaar een café gerund in Blerick/Venlo.

Hennie is vader van twee zoons.

 

Mariëtte is 62 jaar geleden geboren in Deurne. Na de middelbare school is ze als receptioniste gaan werken in het bedrijf van haar broer. Dat heeft ze gedurende 12 jaar gedaan. Vanwege de recessie moest ze noodgedwongen die baan opgeven. Nadien heeft ze diverse beroepen gehad. Op enig moment heeft ze een open sollicitatie gedaan bij FOKUS, een instelling die zorg biedt aan mensen met een fysieke beperking. Daarop werd ze aangenomen en volgde ze met succes een daarvoor bestemde opleiding bij FOKUS, waarna ze een vaste aanstelling kreeg. Bij FOKUS is ze bijna negen jaar werkzaam en wel in de gemeente Helmond waar ze met heel veel plezier nog 20 uur per week werkt.

Mariëtte heeft een zoon, schoondochter en kleindochter Fenna waar ze verzot op is.

Hennie en Mariëtte hebben elkaar leren kennen door de atletieksport. Sinds 4 jaar zijn ze bij elkaar en wonen samen in Uden.

Mariëtte heeft als hobby lezen en wandelen en heeft in het verleden veel aan hardlopen gedaan. Momenteel is ze als vrijwilligster werkzaam bij atletiekevenementen van de Atletiekvereniging  Lopers Groep Deurne.

Hennie heeft als grote hobby hardlopen maar doet ook aan portrettekenen, postzegels verzamelen, zoeken met een metaaldetector en tuinieren.

Door een vriendin van Mariëtte zijn ze een tijd geleden gewezen op de aanwezigheid en de schoonheid van Landgoed Nederheide. Ze hadden immers verteld plannen te hebben om een vakantiehuisje te gaan aanschaffen. Daarop zijn ze een paar keer te koop staande chalets hier op het park gaan bekijken. Toen plotseling het chalet Dassenburcht 109 te koop kwam aarzelden ze geen moment en zijn tot de koop van dat chalet over gegaan.

Sinds juli van dit jaar zijn ze bezig om dit mooie chalet  en schitterend terras helemaal naar hun zin in te richten.

Hennie en Mariëtte hebben het erg naar hun zin hier en genieten van de schitterende natuur op dit mooie landgoed.

—————————————————————–

Wij wensen Mariëtte en Hennie erg veel fijne uren toe op Landgoed Nederheide

Frans Delmee en Marti Hazenberg

 

5 reacties op “Mogen wij aan u voorstellen…………

 1. Welkom veel plezier en veel woongenot op Nederheide.
  Wensen juliie Jan en Harry
  Beverdam350

 2. Dank je wel, dat zal zeker lukken !
  Groetjes,
  Mariette en Hennie

 3. Mariëtte en Hennie, welkom en heel veel plezier op ons park Nederheide.
  Groetjes,
  Barbara (172)

 4. Fijne tijd op t park! Genieten!
  Met groetjes Han en Corrie van Scherpenzeel .

  • Genieten hier ja……..😍
   Dank jullie wel.
   Groetjes,
   Mariette en Hennie

Reacties zijn gesloten.