Mogen wij aan U voorstellen………

Tiny en Ad van Berkel

 

Ad is geboren te Tilburg en is 58 jaar jong. Ad is het enig kind van zijn ouders. Tiny is geboren te Nederweert en is 60 jaar jong en komt uit een gezin van 5 kinderen, te weten drie meisjes en twee jongens.

Ze hebben elkaar leren kennen in het Elkerliekziekenhuis te Helmond waar ze beiden werkzaam waren. Ad als verpleegkundige en Tiny als voedingsassistente.

Ze zijn inmiddels 37 jaar getrouwd en hebben twee dochters van respectievelijk 33 en 27 jaar en ook hebben ze twee kleinkinderen, een kleinzoon en een kleindochter

Ad ging na de lagere school naar de Mavo. Daarna is hij de verpleging in gegaan. Maar voordat hij aan die opleiding kon beginnen heeft hij een aantal baantjes gehad omdat hij nog te jong was om toegelaten te worden. Maar na het bereiken van de leeftijd van 17 jaar en 7 maanden werd hij toegelaten tot de verpleegkundige-opleiding en ging hij vervolgens in de verpleging werken. Dat heeft hij aanvankelijk gedaan in het Elkerliekziekenhuis te Helmond en daarna in het Catharinaziekenhuis te Eindhoven.

Vanaf 2001 is Ad als instructieverpleegkundige gaan werken bij een firma  waar dialyse-apparatuur wordt vervaardigd en verkocht. Nog even heeft hij een overstap gemaakt naar een ziekenhuis in Venlo als dialyseverpleegkundige maar na 1 jaar ging hij toch weer terug naar de industrie. Sinds februari van dit jaar werkt Ad bij een groot concern, genaamd B Braun te Oss.  De vervaardiging van dialyseapparaten vindt plaats bij dat bedrijf doch niet in Oss maar in Duitsland. Daarnaast worden bij dat bedrijf ook andere artikelen vervaardigd en verkocht welke veelal  in ziekenhuizen worden gebruikt.  Als een ziekenhuis nieuwe dialyseapparatuur wil aanschaffen gaat Ad de demonstratie daarvan doen.  Zijn de apparaten eenmaal door het ziekenhuis aangekocht dan gaat Ad aan het verplegend personeel en de artsen de gebruiksinstructie geven.

Tiny heeft na de lagere school de L.H.N.O-school bezocht en daarna de Inas-opleiding gevolgd, waarna ze als voedingsassistente ging werken in het Elkerliekziekenhuis te Helmond. Dat heeft ze 12 jaar gedaan maar stopte toen haar oudste dochter werd geboren. Ze is thuis gebleven tot dat hun tweede dochter een jaar of vier -vijf was. Hierna heeft ze als oproepkracht nog even gewerkt in het ziekenhuis te Helmond doch dat beviel haar niet zo. Ze is vervolgens gaan werken bij Center-Parcs , het Meerdal ,  te Horst-America waar ze uiteindelijk is doorgegroeid tot floormanager. Ze stuurt daar een groep schoonmaaksters aan. Momenteel is ze daar nog steeds in deeltijd werkzaam en heeft daar samen met een collega een zogenaamde duo-baan.

Ad heeft navolgende hobby’s : heerlijk fietsen op de racefiets of in de wintermaanden op de mountainbike, ook heeft hij een grote passie met koken, hij is een echte hobby-kok, speelt veelvuldig jeu-des-boules en is lid van de jeu-des-boulesverening “Littie of Littienie”in Helmond. Ook is fotograferen een hobby van hem. Tot slot sparen Tiny en Ad ook schildpadden ( geen levende of opgezette), in alle soorten en maten.

Tiny gaat eveneens graag fietsen maar houdt ook van zwemmen en lezen.

Gezamenlijk hebben ze vakantievieren als hobby en als het enigszins kan trekken ze er samen op uit met hun camper.

Ad en Tiny zijn woonachtig in Helmond en brengen ook graag hun vrije tijd door hier op het park. Toen ze een jaar of drie geleden tijdens een fietstocht waren aangeland bij Hotel-Restaurant Nederheide zijn ze ook eens een kijkje gaan nemen op het park. Dat sprak hun meteen aan maar ze voelden zich toen nog eigenlijk te jong om een van de te koop staande chalets aan te schaffen. Toen ze echter vorig jaar weer in deze omgeving aan het rondfietsen waren, zijn ze nog eens op het park gaan kijken en zagen toen dat het chalet dat ze nu bezitten te koop stond. Omdat het chalet en de ligging hun erg aansprak hebben ze de knoop doorgehakt en zijn ze tot de koop daarvan over gegaan.

De mooie uitstraling van het park, de rust en de netheid heeft er mede voor gezorgd dat ze hier een chalet hebben gekocht. Sinds april van dit jaar zijn ze de trotse eigenaars van chalet Vossenhol 213.

-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-

Wij wensen Tiny en Ad heel veel fijne tijd toe hier op het park

Frans  en Marti

 

 

 

2 reacties op “Mogen wij aan U voorstellen………

  1. Tiny en Ad,
    Van harte welkom op ons mooie park, ik hoop dat jullie kunnen genieten van de rust en de prachtige ligging.
    Barbara (172)

Reacties zijn gesloten.