VIER DE ZOMER BIJ NEDERHEIDE

Dit jaar komt Hotel Restaurant Nederheide met een tweetal evenementen namelijk op 21 juli en 11 augustus. Dit evenement wordt gehouden op ons terras waar iedereen kan genieten van de live muziek. Op 21 juli worden we vermaakt door de T.O.P. band. Deze band uit Milheeze spelen hits uit de jaren 60-70 en 80.
Op 11 augustus kan iedereen genieten van het entertainment van de Carolientjes. Ook deze dames komen uit Milheeze en weten de avond tot een zomers spektakel te brengen.

Op deze avonden kan er tot 19:00 uur gebruik worden gemaakt van onze dinerkaart. Na dit tijdstip kunt u genieten van onze arrangementen, speciaal opgesteld met een zonnig tintje.

U bent op beide avonden van harte welkom om samen de zomer te vieren!”

4 reacties op “VIER DE ZOMER BIJ NEDERHEIDE

  1. Ik weet niet of ik hier blij mee moet zijn. Afgelopen weken hebben we tot in de kleine uurtjes kunnen “genieten” van de doordringende basgeluiden die ons vanuit Milheeze en/of Bakel bereikten. Ik ben ternauwernood hersteld van die aanslag op mijn gehoororganen. Vooralsnog geef ik de geplande activiteiten op 21 juli en 11 augustus het voordeel van de twijfel in de hoop dat de organisatie beseft dat door de bewoners van Landgoed Nederheide het woord Rust met een hoofdletter wordt geschreven.

    • Ik ken dat gevoel ook Jeanne, alleen vraag ik me af wat doen we er zelf aan. Vorig jaar september heb ik midden in de nacht naar de politiemeldkamer gebeld vanwege ernstig geluidsoverlast dat geproduceerd werd in het nieuwe wijkje van Milheeze. De politie heeft daar toen een einde aan gemaakt. Ik was, zo bleek mij nadien, de enige die daarover geklaagd had. Ik wil hier alleen maar mee aangeven dat we niet achteraf daarover moeten klagen maar meteen op het moment wanneer overlast van wordt ondervonden/plaatsvindt. En hoe meer mensen dat op zo’n moment melden hoe beter. Wat betreft die activiteiten bij de Natuurpoort zou ik me daar niet zo’n zorgen over maken. Ik denk daarbij op de eerste plaats aan het sluitingsuur ( toch niet later dan 23.00 uur naar ik meen) maar zeker gelet op de soort muzikanten die daar dan optreden. Het is geen hardcore waarbij je op grotere afstand alleen maar de bassen hoort maar ook voelt.

    • Ik denk dat je alleen een of meer consumpties zult moeten gebruiken Barbara. Voor zover ons bekend is wordt er geen entreegeld gevraagd.

Reacties zijn gesloten.