VAKANTIE !!!

 

Het zal u misschien zijn opgevallen dat we al even geen uit-tips meer op De Stippel hebben geplaatst. Welnu de redacteuren van De Stippel zijn voor een paar weekjes met vakantie vandaar dat er de laatste twee weken geen uit-tips meer zijn gepubliceerd.

Ook voor dit en het volgend weekend geen uit-tips. Daarna zullen we weer uit-tips verzorgen indien daarvoor evenementen in aanmerking komen.

We hopen dat U desondanks de tijd toch goed kunt door komen en mocht U opzoek willen naar evenementen dan kunt u het best even de website van vvv-de peel raadplegen. Daar vindt U alle evenementen welke in deze omgeving plaatsvinden.

Tot over een tweetal weken !!

Marti 

2 reacties op “VAKANTIE !!!

  1. Ach … dit weekend is er kermis in Milheeze.
    Dat is al een uitgaanstip.
    Fijn weekend allen.

Reacties zijn gesloten.