De (S)tippelaars waren weer eens op pad…..

Na het wandelsucces van Maastricht zijn er vandaag een 14-tal wandelaars gaan wandelen rondom het dorpje Reek.

Het vertrekpunt was de parkeerplaats van Starline Recreatie. Vandaar uit werd er naar de Reekse Molen gewandeld alwaar werd de provinciale weg werd overgestoken. Via de Molenweg en Langstraat zijn we naar de Helstweg gewandeld om vervolgens aan de noordzijde van Reek uit te komen. Daar aangekomen zijn we het dorp een stukje in gewandeld en hebben we bij het dorpshuis een ijsje genuttigd.

Vervolgens zijn we aan de oostzijde van Reek gaan wandelen. Na de oversteek van dezelfde provinciale weg zijn we met een bocht weer terug gewandeld naar de Dennenlaan en bereikten we de parkeerplaats van Starline Recreatie .

Bij Starline zijn we vervolgens rondgeleid door Jan Overeem, die ons uitleg gaf van de nieuwe in aanbouw zijnde chalets. Momenteel zijn er drie in aanbouw,

Na de rondleiding hebben we in de kantine nog een lekker kopje koffie/thee genuttigd.

Wederom een leuke wandeling met een leuke afsluiting en dat bij prima weersomstandigheden.

 

Marti en Frans

Deze diashow vereist JavaScript.