Ferrari treffen bij de Natuurpoort

 

Vanmorgen was het een treffen van Ferrari’s op het parkeerterrein nabij de Natuurpoort Nederheide. De Ferrari Club Nederland kwam bij de natuurpoort bijeen om vervolgens een toertocht te gaan maken naar Duisburg. Aldaar konden de Ferrari bezitters genieten van een lunch waarna de tocht weer terug zou voeren naar Nederland en zou eindigen in Eindhoven. Ferrari’s te kust en te keur waren te bewonderen, van de Testa Rossa tot de Ferrari 430, in diverse kleuren, wit, zwart, groen en geel maar vooral rood.

Uit veiligheidsoverwegingen is deze samenkomst bij de natuurpoort niet vooraf kenbaar gemaakt. Begrijpelijk maar van de andere kant ook jammer want anders hadden veel meer mensen deze mooie bolides kunnen komen bekijken.

Deze diashow vereist JavaScript.