Bijzonder bezoek

Tal van dieren zien we op het park en omgeving. Mooie vogels zoals, het ijsvogeltje het roodborstje, de boomklever, de boomkruiper, vinken, diverse mezensoorten, de grote en kleine bonte specht, de groene specht, kraaien, Vlaamse gaaien, eksters etc etc. Maar ook eekhoorntjes, konijnen, padden, kikkers. Het kan haast niet op.

Maar eerder deze week was er bij Hans en Wil Baars toch wel bijzonder bezoek op hun terras. Aanvankelijk dachten ze met een groot  soort muis te doen te hebben of een rat maar uiteindelijk bleek dat het een wezel was.Dat hadden ze in al die jaren nog niet eerder gezien hier op het park. Wie heeft er al wel eens meer een wezel of soortgelijk beestje op het park gezien?

Dank voor het inzenden van deze mooie foto Hans en Wil

Marti  en Frans

2 reacties op “Bijzonder bezoek

  1. Ja wij hebben de Amerikaanse nerts gezien. Helaas te laat om te fotograveren
    Hij was zwart met een prachtig zwarte vacht.
    Na navraag bleek dat hij waarschijnlijk ontsnapt was bij een fokkerij.

  2. Jaren geleden hebben wij een wezel in de huiskamer gehad.

Reacties zijn gesloten.