Mogen wij aan U voorstellen………

 

Henk en Marjon Rietveld

Henk en Marjon Rietveld bezitten sinds augustus 2016 chalet Dassenburcht 111, het chalet dat voorheen eigendom was van Gerard en Rietje Rijken.

Henk is in 1955 geboren in Kinderdijk en Marjon is in 1953 geboren in Zevenbergen.

Ze hebben elkaar leren kennen bij een broer van Henk. Marjon was daar werkzaam als kraamverzorgster. Henk zag haar daar toen hij bij zijn broer op kraamvisite kwam. Dat was in 1986.

Dat was liefde op het eerste gezicht dat uiteindelijk werd gevolgd door een huwelijk. Inmiddels zijn ze bijna 30 jaar getrouwd. Ze hebben twee zonen, een twee-eiige tweeling. Een zoon , die nu nog thuis woont, gaat binnenkort  zelfstandig gaan wonen, de andere zoon woont al enige tijd samen.

Henk en Marjon zijn woonachtig in Papendrecht. Daar zijn ze momenteel doende met het kopen van een appartement omdat ze hun woning kort na de afgelopen kerst hebben verkocht.

Henk is op zijn 16e gaan werken als elektromonteur nadat hij daartoe een opleiding had gevolgd aan de LTS. Hij is toen gaan werken bij technische dienst  van IHC Merwede. Dat is een bedrijf dat o.a. baggerschepen bouwt. Binnen dat bedrijf heeft Henk zich verder opgewerkt en ook heeft hij verdere studies in de elektrotechniek gevolgd. Henk heeft gedurende ruim 43 jaar daar gewerkt.

Vorig jaar is Henk vrijwillig gestopt met het werken bij IHC. Hij kon gebruik maken van een voor hem goede “transitievergoeding”.

Marjon heeft vanaf haar 18e gedurende haar werkzame leven altijd als kraamverzorgster gewerkt. Toen ze met Henk in het huwelijk trad, stopte ze met werken en ging ze voor haar gezin zorgen.

 

Henk heeft ruim 19 jaar geleden een breuk aan zijn middenhandsbeentje van zijn rechter hand opgelopen. Die breuk is goed genezen maar hij heeft daar wel dystrofie aan over gehouden. Hierdoor is Henk behoorlijk beperkt in het gebruik van zijn rechter hand.

 

Vroeger heeft Henk behoorlijk veel gesport. Zo heeft hij lang gevoetbald en in de winter ging hij graag skiën. Echter vanwege de dystrofie was hij genoodzaakt daarmee te stoppen.

Henk vindt het leuk om op de computer bezig te zijn en dan voornamelijk om bepaalde dingen op te zoeken, zoals het uitzoeken van leuke vakanties.

 

Marjon heeft als grote hobby het bezig zijn op de naaimachine. Zo maakt ze heel veel kleding zelf. Maar ook op Marktplaats is ze actief. Omdat ze een behoorlijk groot huis bezaten, zijn er behoorlijk veel spullen die ze straks niet kunnen meenemen naar het appartement waar ze willen gaan wonen. Daarom is ze op Marktplaats veel spullen gaan plaatsen en de verkoop van die artikelen verloopt behoorlijk goed.

Naast dat alles komen Henk en Marjon heel graag naar hun chalet op Nederheide. Ze vinden dat ze het erg getroffen hebben met de aankoop van dat chalet. Niet te groot en gelegen op een erg mooie stek aan de vijver.

Omdat een vakantieverblijf hun wens was zijn ze enige jaren terug eens gaan “googelen”. Ze vonden in eerste instantie een verblijfsmogelijkheid in Burgh Haamstede maar de invloeden van de zee weerhielden hen tot de aankoop daarvan over te gaan. Maar gelukkig kwam op google ook Landgoed Nederheide in beeld. Ze zijn toen naar Milheeze gereisd en hebben toen een aantal chalets kunnen bezichtigen. Ze waren meteen erg gecharmeerd van de netheid, de rust en de ligging van het erg mooie park.

Uiteindelijk hebben ze beslag kunnen leggen op het chalet waarin ze nu graag verblijven als ze niet in Papendrecht hoeven te zijn en waar ze heerlijk tot rust kunnen komen. Het chalet is voor hen een lotje uit de loterij.

-0-0-0-0-0-0-0-

Wij wensen Henk en Marjon heel veel fijne uren toe op ons park!

Marti en Frans

 

Één reactie op “Mogen wij aan U voorstellen………

  1. Van harte welkom op het park.
    We hopen dat jullie net zo veel plezier gaan beleven als wij.

    Met vriendelijke groeten, Han en Corrie van Scherpenzeel
    Dassenburcht 189

Reacties zijn gesloten.