JEUX DES BOULES

Op maandag 3 april a.s. kunnen we weer gezamenlijk gaan ” boulen”. Vanaf die dag worden de scores weer bij gehouden om uiteindelijk in het najaar te kunnen vaststellen wie het best de ballen bij het kleine buutje heeft weten te leggen.

Iedereen kan hier aan mee doen. Ook al heb je dit spel nog nooit eerder gespeeld. Elke maandagmiddag en donderdagmiddag wordt er om 13.30 uur gespeeld op de beide boulesbanen nabij de vijver op het park. Frits Sanderse is de man die de scores zal bijhouden. Er zit dus min of meer een competitieverband in, maar dat is zeker niet het hoofddoel. Dat is namelijk gezellig met elkaar dit mooie en leuke spel spelen.

Het is ook geen verplichting om elke maandag- of donderdagmiddag aanwezig te zijn. Daar ben je geheel vrij in. Maar je zult zien dat, wanneer je er eenmaal mee begonnen bent, je bijna elke keer wel aanwezig wilt zijn. Dus als je zin hebt om dit spel hier te spelen of het te komen leren ( wat helemaal niet moeilijk is) kom dan vanaf maandag 3 april om 13.30 uur en de daarop volgende maandagen en donderdagen naar de boulesbanen.

Nogmaals: gezelligheid staat voorop en een klein beetje competitie maakt het alleen maar leuker.

 

Veel speelplezier gewenst!!!!

Marti en Frans