We kunnen weer gaan Peelpeuzelen…

Vanaf 1 april aanstaande kunnen we weer gaan Peel-Peuzelen. Voor degene die nog niet weet wat Peel-Peuzelen is nog even in het kort:

Wat is PeelPeuzelen?

PeelPeuzelen is er op uit gaan in De Peel en met het PeelPeuzelboekje en onderweg genieten van lekkere Peelse gerechtjes.

Hoe werkt het?

Je koopt bij één van de verkooppunten een PeelPeuzelboekje. In dit boekje vind je 10 bonnen, Peuzelkes.
Deze kun je van 1 april tot en met 31 oktober inleveren bij één van de 40 deelnemende horecabedrijven in De Peel. In ruil daarvoor krijg je de gratis PeelPeuzel van het betreffende restaurant. Enkel een consumptie is hierbij verplicht. Je kijkt in het PeelPeuzelboekje voor de aanbiedingen en openingstijden van elk deelnemend horecabedrijf.

Lekker makkelijk!

De Peuzelkes die worden aangeboden, hebben een grote diversiteit, van hartig tot zoet, van vertrouwd tot speciaal. Het PeelPeuzelboekje staat niet op naam. Je kunt dus met meerdere mensen (max. 6) met een PeelPeuzelboekje op pad: met de auto, per fiets of te voet. Alles kan! Je bent niet gebonden aan een route of arrangement en je hoeft niet te reserveren. Makkelijk toch?

Waar te besteden?

De PeelPeuzels zijn te besteden bij eetgelegenheden in Asten, Helmond, Mierlo, Laarbeek, Gemert-Bakel en Deurne.

Koop je PeelPeuzelboekje bij de VVV

Het PeelPeuzelboekje is verkrijgbaar bij de VVV’s in De Peel maar je kunt het PeelPeuzelboekje ook digitaal bestellen via de website van de VVV-Peel

Erg leuk om de omgeving eens per fiets te verkennen en dan onderweg te kunnen genieten van de Peelpeuzels.

Het Peelpeuzelboekje kost € 15,00 maar dan heb je daar dus 10 Peuzels voor. Voor elk gerecht dat je dus ontvangt tegen inlevering van een Peelpeuzel betaal je slechts € 1,50. Ervaring leerde dat de gerechten die je ontvangt meer waard zijn dan de € 1,50 die je er in feite voor betaalt.

Geniet er van!!!!!

Marti