HERINNERING

Volgende week vrijdag en zaterdag zijn het de NL-DOET dagen. Dat zijn dagen waarop U als vrijwilliger een handje kunt helpen bij b.v. instellingen of verenigingen die Uw hulp goed kunnen gebruiken.

Enige tijd geleden hebben wij dit al kenbaar gemaakt op De Stippel en wel omdat de kruidentuin van der Zorgboerderij De Kruidenhoeve aan de Bankert in Milheeze Uw hulp erg goed kan gebruiken. Ze zouden graag zien dat U zou willen komen helpen bij het opknappen van de kruidentuin. Er zijn daar diverse werkzaamheden te doen, zoals het verwijderen van onkruid etc maar ook wat schilder werkzaamheden.

Dus indien U wel wat voelt om hier wat vrijwilligerswerk te verrichten laat het ons dan even weten. Wij melden U dan wel aan bij de Kruidenhoeve.

U kunt dus komen helpen op vrijdag 10 of zaterdag 11 maart a.s. Inmiddels hebben zich al een paar vrijwilligers van het park gemeld die op zaterdag 11 maart gaan helpen.

Dus als U tijd en zin hebt om U daarbij aan te sluiten mail dat dan even aan: destippel@hotmail.com  met vermelding wanneer U wilt komen helpen.

 

Marti en Frans