Terugblik op 2016

Op de voorlaatste dag van 2016 kijken we met u weer even terug naar hetgeen het afgelopen jaar zoal plaatsvond op en rond het park.

 • Op zaterdag 9 januari 2016 vond de nieuwjaarsreceptie plaats in de Natuurpoort Nederheide.
 • Eind januari/begin februari startte een nieuwe groep mensen met de cursus Reanimatie – AED-bediening en deze 6 cursisten volgenden deze cursus met succes.
 • Op 10 maart werd een WhatsApp-groep opgestart onder de naam Nederheidegroep, waarbij de deelnemers de gelegenheid wordt geboden om elkaar in dringende gevallen in te lichten c.q. hulp te vragen.
 • Voor het eerst werd middels De Stippel een 1 aprilgrap gepubliceerd waarin de chalet-eigenaren de mogelijkheid werd aangeboden om gratis een oranjekleurige container op te komen halen ten behoeve van het verzamelen van plastic-afval. Sommigen doorzagen de grap niet en meldden zich netjes voor een container.
 • Op 5 april hadden we een briljante echtpaar op het park. Raymonde en Kees Zonneveld waren die dag maar liefst 65 jaar getrouwd.
 • Op 15 april hadden we een gouden echtpaar. Op die dag waren Riet en Bernard Derksen 50 jaar getrouwd.
 • Op 22 april werd het terrein achter het posthuis ( waar in de toekomst de “Glamping”gepland is) ingezaaid met een diversiteit aan bloemen.
 • Begin mei werd de jeu-des-boules competitie weer hervat. Dit jaar met als competitieleider Frits Sanderse.
 • Op de laatste dag van de maand mei overleed Wim Rooyackers. Wim bezat het chalet Beverdam 304 , het chalet met de dolfijntjes. Wim is bijna 80 jaar geworden. Ruim twee jaar geleden overleed plotseling zijn vrouw Truus, kort nadat ze samen hun 50 jarige bruiloft hadden gevierd.
 • In de maanden mei en juni werden in vrij korte tijd een aantal chalets verkocht en konden we nieuwe parkgasten begroeten. Zo verwisselden de chalets van de familie Schlijper, van Maarten en Jeanne van Brug, van Bernard en Riet Derksen, van Auke en Krijna Schaafsma , van Gerard en Rietje Rijcken en van Ton en Joke Koster van eigenaar en mochten we als nieuwe chalet-eigenaren begroeten Anneke en Willy Kornuyt, Bauke van Kaathoven  en Truus van den Heurik alsmede Wilma en Willem Mollemans.
 • Op 16 juli werd de jaarlijkse barbecue gehouden in de Natuurpoort Nederheide.
 • In de maanden augustus/september verwisselden wederom een aantal chalets van eigenaar. Dat waren het chalet van Theo en Wil den Engelsman, het chalet van Jans  en Janus ( overleden) Huybrechts, het chalet van de in mei overleden Wim Rooyackers en het chalet van Marian en Kees de Graaf. Als nieuwe parkgasten mochten we verwelkomen Wim en Gré van Swieten die het chalet kochten van Jans en Janus Huybrechts
 • Op 16 september 2016 overleed Frank Opperman. Frank mocht slechts 58 jaar worden. Samen met zijn vrouw Jolanda verbleef Frank veelvuldig op het park, chalet Vossenhol 220 Op vrijdag 23 september werd Frank gecremeerd.
 • Op 18 september 2016 werd een verkoopdag/ open dag georganiseerd op ons park.
 • Mari van Rooij werd de winnaar van de jaarlijkse jeu-des-boules-competitie met een gemiddelde van 32,22 punten.
 • Op 4 oktober 2016 overleed Annemieke Aarts. Annemieke mocht slechts 57 jaar worden. Annemieke was samen met haar man Wim veelvuldig in en bij hun chalet Beverdam 306. Op zaterdag 8 oktober was er een afscheidsdienst van Annemieke in Deurne waarna ze, in besloten kring, werd gecremeerd.
 • Op 5 oktober werd door een 18-tal parkgasten een bezoek gebracht aan Landgoed Bakel. Daar werden we verwelkomd en rondgeleid door  vrijwilligers van Werkgroep Bospark Bakel.
 • Zowel in het voor- en het najaar als in de kerstperiode zorgde Ans van Kaathoven weer voor een sfeervol entree van het park door de picknick-tafel met diverse bloemen, planten, takken en attributen op te fleuren.

Marti en Frans

2 reacties op “Terugblik op 2016

 1. Wij wensen iedereen alvast bij deze een heel goed en gezond 2017 toe.
  Bij de jaarlijkse Nieuwreceptie moeten we helaas dit jaar verstek laten gaan.
  groeten Jan en Harry Beverdam 350

Reacties zijn gesloten.