Noteer dit alvast in Uw agenda……

logo-nl-doetIeder jaar werken vrijwilligers mee in het kader van NL-doet aan een klus van een instelling, organisatie, werkgroep, vereniging etc etc. Samen helpen ze die instelling of een andere organisatie om een dringende klus op te knappen.NL-doet wordt jaarlijks gecoördineerd door het Oranje Fonds.

Dit jaar had de Kruidenhoeve aan de Bankert te Milheeze zich aangemeld als instelling die wel een paar vrijwillige handen kon gebruiken. Echter door te late aanmeldingen van vrijwilligers kon dat helaas niet plaats vinden.

Daarom heeft de kruidenhoeve nu vroeger actie ondernomen en wil nu reeds hierop de aandacht vestigen.

Op 10 en 11 maart 2017 vindt NL-doet weer plaats en de Kruidenhoeve heeft zich opnieuw daarvoor aangemeld. Om die reden zoekt de Kruidenhoeve dan ook vrijwilligers om samen de Kruidenhoeve een goede onderhoudsbeurt te geven.

Vorig jaar hadden enkele mensen van ons park zich daar voor willen opgeven omdat onder andere de schoonmaakdag in de bossen op het laatste moment niet door ging. Maar helaas was toen de actiedag door de Kruidenhoeve al geannuleerd.

Daarom doet de Kruidenhoeve nu al een beroep op vrijwilligers.

Vindt U het leuk om, samen met een paar andere vrijwilligers, een dag mee te helpen bij het opknappen van de Kruidenhoeve noteer dan nu al vast de twee NL-doet dagen, 10 en 11 maart 2017,  in Uw agenda.

Zodra er meer bekend is over de mogelijkheid van inschrijven en wat het werk precies inhoudt zal daarover meer verschijnen op De Stippel.

Wilt U meer weten over de Kruidenhoeve klik dan op de volgende link:http://www.kruidenhoeve.com.

Marti Hazenberg