NUTTIG OM TE WETEN!!!!!

 

Hebt U dringend een arts nodig neem dan contact op met:

De huisartsenpraktijk Bakelhuisartsen-bakel

telefoon 0492 – 343458 (noodhulp)

Dat kan van maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 17.00 uur. Dat geldt niet voor feestdagen en ook niet in het weekend.

of

De huisartsenpost Helmondhuisartsenpost-helmond

telefoon 0900-8861. Van maandag tot en met vrijdag van 17.00 uur tot 08.00 uur en op feestdagen. Voorts in het weekend van vrijdag 17.00 uur tot maandagochtend 08.00 uur.

Het kan ook zijn dat U onmiddellijk een ambulance ter plaatse wilt hebben dan belt U met 112 doch dat is alleen in zeer dringende gevallen ( b.v. bij een hartstilstand- beroerte o.i.d.). In dat geval moet je denken aan de spreuk : “als elke seconde telt”.

ambulanceLET OP!!!!

Indien U de toezegging krijgt dat een arts of ambulance naar U toekomt deel dan mede dat men zich bij een gesloten slagboom moeten melden via de intercom welke zich bevindt aan het receptiegebouw nabij de slagboom. Op die manier kunt U wellicht voorkomen dat de arts of het ambulancepersoneel onnodig lang voor de slagboom blijft staan wachten.

Daarnaast is het wellicht verstandig om aan te geven waar Uw chalet zich bevindt opdat de arts of de ambulance niet onnodig lang naar Uw chalet hoeft te zoeken.

Indien mogelijk kun je nog beter iemand ( b.v. de buurman/vrouw) naar de ingang van het park laten gaan om de arts en/of ambulance op te vangen en de slagboom via de intercom door de beheerder Henk ( of diens vervanger) te laten openen.

Mocht er geen contact gemaakt kunnen worden via de Intercom ( om welke reden dan ook) dan kan in zeer dringend geval de noodhulpknop worden ingedrukt waardoor de slagboom automatisch wordt geopend en dan open blijft staan.

Deze noodhulpknop bevindt zich links van de toegangsdeur van de receptie. Daar moet je op het glasplaatje van een ROOD kastje drukken waarna de slagboom wordt geopend. Doe dit alleen in uiterste noodzaak!!

 

Een handige tip: Maak een lijstje met bovengenoemde telefoonnummers en namen en hang dit duidelijk zichtbaar op in Uw chalet. Gemakkelijk voor U zelf maar zeker voor degene die mogelijk tijdelijk in Uw chalet verblijft tijdens Uw afwezigheid.

 

Marti Hazenberg

 

 

Één reactie op “NUTTIG OM TE WETEN!!!!!

Reacties zijn gesloten.