Bezoek aan Bospark Bakel

Zoals we al eerder hebben aangekondigd zal er een bezoek worden gebracht aan het Bospark/ Landgoed Bakel alwaar ons een presentatie en rondleiding zal worden aangeboden.

Degenen die zich hiervoor hebben opgegeven worden verzocht om op woensdag 5 oktober a.s. uiterlijk 13.40 uur bij het posthuisje aanwezig te zijn zodat we dan gezamenlijk per fiets naar Bakel kunnen vertrekken. De weersverwachtingen zijn immers zodanig dat we de reis per fiets zullen gaan maken.

Het geheel zal worden verzorgd door een of meer vrijwilliger(s) van de werkgroep Bospark Bakel. Tegen een geringe vergoeding zal een kop koffie/thee worden geschonken. Wellicht dat U ook nog een kleine gift wilt doen aan deze werkgroep opdat ze hun werkzaamheden in het park zo goed mogelijk kunnen blijven voortzetten!!!!!

 

We hopen op een gezellige en erg informatieve middag met elkaar.

Marti en Frans