Mogen wij aan U voorstellen…..

IMG_5472

Wilma en Willem Mollemans,

Wilma en Willem Mollemans zijn sinds begin juli de trotse eigenaars van chalet Vossehol 201 ( voorheen eigendom van Joke en Ton Koster). Wilma en Willem zijn woonachtig in Nederweert en brengen hun vrije tijd heel graag door op Landgoed Nederheide maar ook in en rond hun woning in Spanje.

Wilma ( Mollemans-Van Bergen) is 62 jaar geleden geboren in Helmond. In diezelfde plaats werd Willem 64 jaar geleden geboren.

Beiden bezochten na de lagere school het Carolus Borromeus College te Helmond waar ze elkaar leerden kennen. In 1971 trouwden ze en kregen 2 kinderen, 2 zonen. Ook  hebben ze 4 kleinkinderen, een kleinzoon en drie kleindochters.

Willem is na zijn gymnasiumopleiding een HBO-studie Personeel/Arbeid gaan volgen en later heeft hij in Rotterdam Rechten gestudeerd en is daarin ook afgestudeerd. Willem is gedurende 10 jaar werkzaam geweest op het Arbeidsbureau. Hierna ging Willem werken bij de Algemene Inspectie Dienst van het Ministerie van Landbouw en was daar werkzaam als Hoofd Personeelszaken/Algemene Zaken. Ook daar bleef Willem 10 jaar werkzaam. De ruim 20 jaar daaropvolgend is Willem docent geweest aan de Fontys Hogeschool te Tilburg en ook aan het ROC te Tilburg. Daar doceerde hij onder meer “personeelsmanagement  en sociaal  recht “.

Bij het bereiken van de 60 jarige leeftijd had Willem de mogelijkheid om met pensioen te gaan, hetgeen hij niet onbenut liet.

Wilma is na haar opleiding aan het Carolus Borromeus Collega eerst gaan werken bij een Aquisitiebureau waar ze doorgroeide tot leidinggevende en werkzaam werd in de afdeling Opleidingen van dat bureau. Dat heeft ze gedurende ongeveer 4 jaar gedaan. Hierna is ze gaan werken op het Laboratorium van het Catharinaziekenhuis te Eindhoven, waar ze aanvankelijk administratieve werkzaamheden verrichtte doch na het volgen van een interne opleiding vervolgens ook patiënten ging prikken. Dat was een behoorlijke psychische belasting , omdat je met allerlei patiënten in aanraking komt. Daarom besloot ze na een jaar of drie/vier te solliciteren bij de Rijksdienst voor Keuring van Vee en Vlees te Helmond. Daar heeft ze ruim 11 jaar gewerkt en de afdeling personeelszaken opgebouwd. Intussen had ze namelijk ook al een MBO en HBO-opleiding “personeel en arbeid” met succes afgerond.

Uiteindelijk besloot Wilma over te stappen naar de Fontys Hogescholen waar ze vervolgens als personeelsadviseur/ teamleider werkzaam was tot dat zij ook op haar 60e met pensioen kon gaan. In die tijd werkte ze in diverse standplaatsen van de Fontys Hogeschool, zoals in Sittard, Tilburg, Venlo en Eindhoven.

Willem heeft als hobby’s voetballen ( speelt nog steeds in het Veteranen-elftal van de voetbalvereniging Merefeldia in Nederweert) Jeu-des-boules spelen, Golf-spelen, lezen, puzzelen en fietsen.

Wilma heeft als hobby’s Golf-spelen, fietsen, zwemmen en wandelen.

 

Wilma en Willem zijn al vele jaren geleden geïnteresseerd geraakt in het Landgoed Nederheide. Dat gebeurde doordat een broer van Willem hen op deze schitterende locatie had gewezen. Dat was nog in de tijd dat de ingang aan de andere zijde lag en er op het terrein Vossehol/ Dassenburcht nog bijna geen chalets stonden. Vele malen hebben ze het park bezocht. Steeds weer waren ze erg gecharmeerd van de schoonheid, de rust en de geweldige uitstraling van het park.

Toen ze begin dit jaar, tijdens hun verblijf in Spanje, per toeval in contact kwamen met Truus en Hennie van Baars die ook op dit park een chalet bezitten, hoorden ze dat er een aantal mooie chalets te koop stonden. Na terugkeer in Nederland zijn ze toch maar weer eens gaan kijken en ze troffen inderdaad een aantal voor hen geschikte chalets aan. De keuze was moeilijk maar uiteindelijk ging hun voorkeur toch uit naar chalet 201 dat ze nu bezitten.

 

-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-

 

Wij wensen Wilma en Willem een erg fijne tijd toe op ons park !

 

Marti Hazenberg en Frans Delmee

4 reacties op “Mogen wij aan U voorstellen…..

 1. Wilma en Wim,heel veel plezier op het park!
  Fijn om er te wonen he?
  Ook wij vinden het heerlijk!
  Met groetjes, Han en Corrie

 2. Wilma en Willem, van harte welkom op ons mooi park.
  Ik hoop dat jullie heel plezierig en gelukkig gaan worden op Nederheide.

  Groetjes
  Barbara (172)

  • Dank je wel Barbara, dat gaat zeker lukken, het bevalt ons hier prima. Groetjes Wilma en Willem

Reacties zijn gesloten.