Mogen wij aan U voorstellen…..

Willy en Anneke

Willy en Anneke Kornuyt

 

 

Anneke, geboren in 1943 te Oirschot, is afkomstig uit een gezin van 8 kinderen, waarvan zij het derde kind is. Na de lagere school en de huishoudschool zat er voor Anneke niets anders op dan in het huishouden van haar ouders te gaan werken en mee te zorgen voor haar broers en zusjes.

Willy werd eveneens in 1943 geboren en wel in Helmond. Willy komt uit een gezin van 5 kinderen en daarvan is hij de middelste.

Anneke en Willy hebben elkaar in Helmond op de kermis leren kennen, nabij de bokstent op het kermisterrein. Daarna zijn ze gaan dansen bij Van Vilsteren in Helmond en sindsdien zijn ze bij elkaar gebleven. Nu ruim 52 jaar geleden, om precies te zijn in 1964, traden ze in het huwelijk.

Anneke en Willy hebben twee kinderen, twee dochters. Ze hebben drie kleinkinderen.

Willy is na de lagere school en de LTS gaan werken als voeger. Na een paar jaar bij een baas gewerkt te hebben vond Willy de tijd gekomen om als zelfstandig voeger een bedrijf op te zetten en met succes. Binnen ruim drie jaar had Willy een bedrijf opgebouwd met ongeveer 10 werknemers. Dat succes heeft hij steeds kunnen doorzetten. Het bedrijf van Willy werkte voornamelijk voor grote bouwbedrijven, zoals het bekende bouwbedrijf Pelikaan uit Tilburg, die vooral bekend werd in het bouwen van sporthallen. Maar ook voor het bouwbedrijf Van de Ven uit Veghel werkte het bedrijf van Willy veelvuldig.

Willy had en heeft nog steeds ondernemingsbloed in zijn lijf. In 1985-1986 heeft hij in Gemert een Videotheek geopend. Dat deed hij samen met zijn oudste dochter. Later kocht hij ook de bibliotheek en liet deze, samen met de videotheek, verbouwen tot een appartementencomplex.

Zowel Anneke als Willy hebben tennissen als hun hobby gehad. Beiden waren destijds lid van de tennisvereniging Carolus in Helmond. Maar ook heeft Willy aan boksen gedaan en aan voetbal.

Sinds enige tijd wonen Anneke en Willy in Gemert. Voorheen hebben ze altijd in Helmond gewoond.

Na een paar bezoeken aan het park Nederheide besloten ze om tot de aankoop van een chalet over te gaan. Sinds enige weken zijn ze de trotse eigenaars van het chalet Dassenburcht 127, voorheen eigendom van Bernard en Riet Derksen.

De mooie uitstraling van het park, de mooie chalets met zeker de nagenoeg allemaal perfect onderhouden tuinen, maar vooral ook de vriendelijkheid en de gemoedelijkheid van de mensen die er verblijven heeft hen doen besluiten tot de aankoop van een chalet over te gaan.

-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-

Wij wensen Anneke en Willy nog een lange en erg aangename tijd hier op het park.

Marti en Frans


 

 

2 reacties op “Mogen wij aan U voorstellen…..

  1. Beste Anneke en Willy, van harte welkom op dit mooie park en veel geluk en veel woonplezier in jullie chalet. mvr groet Hans & Ine (219)

  2. Anneke en Willy, welkom op ons mooi park. Ik wens jullie een heel prettig verblijf bij ons en hoop dat jullie je, net als ik, zo gelukkig zult voelen in ons mooie park.
    Groetjes,
    Barbara (172)

Reacties zijn gesloten.