Mogen wij aan U voorstellen:

 

Bauke en TruusBauke van Kaathoven en Truus van den Heurik

 

Bauke en Truus hebben onlangs het chalet Dassenburcht 129 gekocht van Auke en Krijna Schaafsma. Bauke is de broer van……….. juist van Jan van Kaathoven.

Bauke en Truus wonen in Beek en Donk en brengen veel van hun vrije tijd door op ons park. Bauke en Truus zijn dol op de natuur. Ze hebben samen veel gereisd met de caravan. Ze maakten vele trektochten zowel individueel als in georganiseerde groepsreizen, zoals je ook op TV ziet in het programma ”We zijn er bijna”. Jammer genoeg voor hen is daar vanwege gezondheidsproblemen van Bauke een eind aan gekomen.

Bauke is afkomstig uit een gezin van 8 kinderen, 6 jongens en 2 meisjes en hij is 65 jaar geleden geboren in Lieshout . Hij groeide echter op in Mariahout. Na de lagere school volgde Bauke de LTS , opleiding metaal. Hierna ging hij werken bij Massiv-Fergusson in Beek en Donk als onderhoudsmonteur van graafmachines. Vanwege longemfyseem werd hij zo’n 35 jaar geleden arbeidsongeschikt.

Bauke trouwde en kreeg met zijn toenmalige vrouw twee kinderen, twee zoons. Zijn vrouw overleed echter vrij jong en Bauke bleef met de twee zoons achter.

Middels de Stichting” Date “ leerde hij Truus kennen.

Truus is 67 jaar geleden geboren in Nederweert en behoorde tot een gezin van 13 kinderen. Truus had 6 broers en 6 zussen en was de middelste van de 13. Dat grote gezin zorgde er voor dat Truus na de lagere school en de Huishoudschool aan het werk moest. Verder leren was er niet bij omdat er “brood op de plank” moest komen. Truus heeft geruime tijd gewerkt bij Philips Gloeilampen te Weert. Daar moest ze onder andere de gloeilampen stempelen, zodat de kopers later konden zien van welk merk het was en wat de sterkte van die lamp was. Immers er werden lampen gemaakt onder verschillende merknamen, zoals Philips maar ook Osram.

Truus kwam vervolgens in de horecawereld terecht en begon, samen met haar toenmalige man een café in Nederweert–Eind , vervolgens in Stramproy en tot slot in Swartboek. Nadat de overeenkomst met de brouwerij was beëindigd, eindigde ook haar huwelijk.

Na een paar jaar alleen te zijn geweest, ontmoette Truus gelukkig Bauke, zoals al werd vermeld middels de Stichting “Date”.

Bauke en Truus wonen inmiddels 15 jaar samen en zijn dolgelukkig met elkaar.

Beiden zijn lid van de KBO en nemen deel aan diverse activiteiten van de KBO. Truus doet aan Nordick-walking en speelt graag jeu-des-boules. Maar ook doen ze mee aan playbackshows bij de KBO, vooral tijdens de carnavalstijd.

Daarnaast is Truus vrijwilligster bij de Zonnebloem en treedt daar onder meer op als coördinatrice van het vervoer van de aangesloten leden.

Vroeger heeft Truus handbal gespeeld en was ze keepster van het handbalteam. Ook is ze nog even keepster geweest bij een voetbalelftal. Vervolgens heeft ze nog een tijdje aan volleybal gedaan.

Bauke is vanwege zijn longziekte beperkt in zijn activiteiten. Hij vindt het erg fijn om, samen met Truus, er op uit te trekken op de elektrische fiets. Lange wandelingen maken behoort niet meer tot de mogelijkheid maar een eindje rondlopen, om bijvoorbeeld hun inmiddels 14 jarige hond uit te laten, gaat nog wel.

Bauke heeft in zijn jeugdjaren gevoetbald. Later was motorrijden zijn passie. Hij vond het heerlijk om rond te toeren op de motor.

Nadat hij Truus had leren kennen zijn ze samen Europa doorgetrokken met hun caravan. Maar vanwege zijn gezondheidsproblemen kwam daar jammer genoeg ook een eind aan en werd de caravan verkocht.

Bauke en Truus hebben het al erg naar hun zin hier op het park. Ze genieten van de natuur en van de rust maar vooral van de vriendelijkheid van de andere mensen op het park. Ook de netheid en de mooie uitstraling van het geheel vinden ze geweldig.

-0-0-0-0-0-0-

Wij wensen Truus en Bauke een erg fijne tijd op het park en hopen dat ze nog lang mogen genieten van de natuur, de rust en de vriendelijkheid hier.

 

Marti en Frans

2 reacties op “Mogen wij aan U voorstellen:

  1. Welkom Bauke en Truus!
    We hopen dat jullie net zo’n plezier als wij op het park beleven!
    Met roetjes, Han en corrie van Scherpenzeel.

  2. Truus e Bauke, welkom op ons mooi Park, ik hoop dat jullie er met plezier zullen wonen net als ik.
    Barbara Kessels
    Chalet 172

Reacties zijn gesloten.