HANDJEKLAP gevraagd/aangeboden

 

handjeklap (1)

Wellicht dat U het al weet, maar toch nog maar eens de aandacht op Handjeklap/ gevraagd/aangeboden. Er zijn immers weer een aantal nieuwe abonnees op de Stippel die wellicht nog niet van Handjeklap hebben gehoord.

Wel, HANDJEKLAP is een item dat U aantreft op de beginpagina van de Stippel. Bovenaan in de zwarte balk ziet U HANDJEKLAP staan. Als U met uw muis op dat woord gaat staan dan verschijnt er een wit onderbalkje met de tekst: gevraagd/aangeboden. Als U daar op klikt komt U op de pagina waarop goederen te koop worden aangeboden of waarop om bepaalde goederen gevraagd wordt.

Op deze pagina kunt U spullen die U wilt verkopen “te koop aanbieden” of als U op zoekt bent naar iets om dat “aan te vragen”. Dat doet U door een e-mail te sturen naar destippel@hotmail.com met daarin aan te geven wat U te koop aanbiedt of waar U naar op zoek bent. U kunt er dan twee foto’s bij voegen van het goed dat U te koop aanbiedt of waar U naar op zoek bent.

U moet zelf dus regelmatig op Handjeklap gevraagd/aangeboden kijken om te zien of er wat te koop is of er iets is waarom gevraagd wordt. Als daar iets nieuws op gezet is ontvangt U daar geen bericht van.

Er zijn de laatste tijd weer wat artikelen op geplaatst welke te koop worden aangebonden. Kijkt U maar eens!!!

 

Marti