Mogen wij aan U voorstellen…….

Mogen wij deze keer aan U voorstellen:

IMG_4794Jeffry v.d.Mortel en Fleur Vissers

Jeffry en Fleur brengen sinds eind december hun vrije tijd veelal door bij ons op het park. De vader van Jeffry heeft vorig jaar het chalet Beverdam 310 gekocht van Hans van de Boom.

Fleur en Jeffry wonen in Deurne en brengen hun vrije dagen graag door op het park.

Jeffry, bijna 24 jaar geleden geboren in Helmond, is van beroep eigenlijk automonteur. Maar na ruim zes jaar in een garage gewerkt te hebben werd zijn arbeidscontract daar niet meer verlengd. Vervolgens ging hij werken in een automaterialenzaak, genaamd Heuts, in Helmond. Maar ook daar werd zijn arbeidscontract niet verlengd en kwam hij op straat te staan. Momenteel rijdt Jeffry met een bestelauto rond en haalt hij voor een Belgische firma gebruikte kleding op.

Jeffry heeft als grote hobby liefhebberij voor auto’s en motoren. Hij is in het bezit van een mooie zwarte Mazda sportauto. Daarnaast verzamelt hij attributen uit de Tweede Wereldoorlog. Met name voorwerpen die nog in de grond zitten en afkomstig zijn uit de jaren 1940-1945 probeert hij op te sporen middels een metaaldetector. Zo heeft hij al enkele mooie munten vanuit die periode aangetroffen.

 

Fleur, bijna 26 jaar geleden geboren in Helden, heeft na haar geboorte lang in Panningen ( Limburg) gewoond bij haar ouders. Die hadden daar een boerderij.

Na de lagere school heeft Fleur een opleiding tot schoonheidsspecialiste gevolgd en voltooid. Het was haar bedoeling een tijdje te gaan werken om op die manier wat geld bij elkaar te kunnen sparen en vervolgens een eigen schoonheidssalon te kunnen beginnen. Fleur ging daarom werken bij de automaterialenhandel Heuts in Venlo.  Daar was het dan ook dat ze Jeffry leerde kennen die wel eens daar vanuit Helmond spullen kwam brengen en halen.

Maar vanwege een vrij ernstig auto-ongeluk, waarbij Fleur onder meer een zware whiplash opliep, is het leven er heel anders voor haar komen uit te zien. Vanwege haar nekletsel is Fleur behoorlijk beperkt geworden in haar doen en laten. Zo kan ze nog maar halve dagen werken en moet ze erg veel rust houden. Ook haar geliefde hobby, paardrijden, kan ze daardoor vooralsnog niet meer uitoefenen.

Omdat ze veel moet rusten komt ze heel graag naar het chalet om daar te genieten van de rust en de natuur.

-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-

Wij wensen Jeffry en Fleur heel fijne vrije uren toe hier op het park en we hopen dat Fleur weer spoedig herstellen mag van haar nekblessure.

Marti en Frans

 

 

 

 

3 reacties op “Mogen wij aan U voorstellen…….

  1. Welkom op ons mooie park Fleur en Jeffry. Ik hoop dat jullie hier tot rust mogen komen.
    Groetjes Barbara
    Chalet 172

  2. Welkom! Jeffrey en Fleur!
    Heel veel plezier op t park!
    Vriendelijke groeten, Han en Corrie van Scherpenzeel nummer 189.

Reacties zijn gesloten.