Mogen wij aan U voorstellen…………..

 

Mogen wij aan U voorstellen:

IMG_2210

Natalie Peeters

Natalie is pas 45 jaar jong en is sinds mei van dit jaar de eigenaresse van het chalet Beverdam 334, voorheen eigendom van Joep en Miep Iven.
Ze is 20 jaar lang gehuwd geweest en heeft een zoon, Sean genaamd, die 18 jaar oud is. Sean is woonachtig bij zijn vader.
Natalie is woonachtig in Helmond en brengt menig vrij uurtje door hier op het park, waar ze het geweldig naar haar zin heeft. Met name de rust, het veilige gevoel en de schitterende ligging van haar chalet maken dat zij hier erg graag vertoeft.
Alvorens te kiezen voor dit park heeft ze een aantal andere parken bezocht en op één park tijdelijk verbleven. Door een tip van een tante kwam ze op Nederheide uit. Die tante had namelijk op RTL-4 een uitzending gezien waarin Landgoed Nederheide erg goed naar voren kwam. Die tip bleek later voor Natalie de gouden tip te zijn geweest.

Natalie staat nog volop in het werkzame leven. Sinds 2½ jaar is ze werkzaam als conductrice bij de Nederlandse Spoorwegen. Ze heeft inmiddels ervaren dat de Nederlandse Spoorwegen een erg leuk bedrijf is, waar enorm veel gebeurt en gedaan wordt. Sinds ze als conductrice werkzaam is, heeft ze steeds meer ervaren wat voor een erg complex bedrijf de NS is en waar enorm veel en erg goed werk wordt verricht. Ze vindt het daarom zo jammer dat mensen zich nogal eens ongenuanceerd negatief uitlaten over de NS, zonder dat ze zich eigenlijk beseffen wat er allemaal moet plaatsvinden om de treinen zo goed mogelijk te laten rijden. Er zijn ook externe factoren die daarbij een rol spelen. Denk bijvoorbeeld maar eens aan het feit dat een zelfdoding op de rails een enorm gevolg heeft op de dienstregeling van vele treinen gedurende een paar uur achtereen. Er zijn dan nog altijd reizigers die zich dan erg negatief uitlaten over de NS als ze door zo’n zelfdoding vertraging oplopen.
Maar dat neemt niet weg dat Natalie vol passie vertelt over haar erg leuke baan als conductrice.
Haar beroep is op bepaalde momenten ook best zwaar, waarbij ze onder meer refereert aan de toenemende agressie in de treinen. Tot op heden heeft ze zich daartegen goed kunnen verweren en heeft ze bepaalde spannende momenten nog steeds tactisch weten op te lossen.

Maar voordat Natalie als conductrice ging werken heeft ze op een groot aantal andere plekken gewerkt. Natalie is beslist geen stilzitter.
Na het behalen van haar Havodiploma is ze gedurende ongeveer drie jaar een opleiding in de verpleging gaan volgen in het Elkerliekziekenhuis te Helmond. Gedurende deze opleiding kwam ze er toch achter, dat dit niet het beroep was, waarin ze zich verder wilde ontplooien. Ze stopte met die opleiding en ging gedurende een jaar haar bezinnen op de toekomst. Dat deed ze in de USA waar ze gedurende dat jaar als au-pair werkzaam was. Die tijd was voor haar, nu terugkijkend, tot nu toe een van de mooiste perioden uit haar leven.
Na het jaartje USA ging ze werken als Politie-assistente bij de toenmalige Gemeentepolitie Helmond. Dat was in het begin van de jaren 90. Op dat politiebureau leerde ze haar inmiddels ex-echtgenoot kennen. Ze stopte uiteindelijk met haar werkzaamheden bij de politie om diverse redenen.
Hierna is Natalie gaan werken bij reisbureau Evora te Helmond. Dat heeft ze gedaan tot de geboorte van haar zoon.
Toen werd het tijd om voor haar zoon te zorgen en voor hem thuis te zijn. Toen de tijd daarvoor weer rijp was, is ze wederom gaan werken bij een reisbureau en wel in Mierlo-Hout.
Niet al te lang daarna kreeg ze de mogelijkheid om weer bij de Politie te gaan werken. Daar ging ze als Buitengewoon Opsporings Ambtenaar ( BOA) werken bij de afdeling Service en Intake. Zo moest ze onder meer aangiften opnemen en baliewerkzaamheden verrichten.
Maar toch keerde ze weer terug in de reiswereld en startte vervolgens een eigen reisbureau en dat heeft ze gedurende 7 jaar gedaan. Ze verrichtte haar werk vanuit haar eigen huis en niet vanuit een “winkel”. Door de moordende concurrentie heeft ze die werkzaamheden beëindigd en kon ze aan de slag gaan bij de Nederlandse Spoorwegen, nu dus zo’n 2½ jaar geleden.

Dat Natalie als grote hobby het maken van vakantiereizen heeft, is dus niet zo verwonderlijk, maar ook gaat ze regelmatig zwemmen en hardlopen. Dat laatste vooral om haar conditie goed op peil te houden.

Op het verlanglijstje van Natalie staan nog enkele mooie reizen onder meer naar de USA, Zuid-Afrika en Australië.

-0-0-0-0-0-0-0-
Wij wensen Natalie nog een erg aangenaam en lang verblijf toe op Landgoed Nederheide.

Marti Hazenberg en Frans Delmee