MOGEN WIJ AAN U VOORSTELLEN………..

Mogen wij aan U voorstellen: Frans van Oosterhout

IMG_2110(1)

Frans van Oosterhout is sinds juli van dit jaar de eigenaar van chalet Beverdam 344, het chalet dat voorheen eigendom was van Mieke en Gerard van Bruchem.
Frans is 63 jaar en is geboren in Liessel ( gemeente Deurne). Frans komt uit een gezin van 4 kinderen waarvan Frans de oudste is. Hij heeft 3 zussen.
Frans is gehuwd geweest doch 19 jaar geleden is hij gescheiden. Hij heeft twee kinderen een dochter van 32 jaar en een zoon van 30 jaar.

Frans heeft na de lagere school op de LTS een opleiding in elektrotechniek en metaal gevolgd. Hij werkte vervolgens gedurende 2 jaar bij het elektriciteitsbedrijf Nolte.
Daarna wachtte de dienstplicht. Frans werd aanvankelijk in gedeeld bij de technische eenheid in Utrecht, maar kort nadien werd hij overgeplaatst naar de Infanterie in Oirschot. Daar had hij niet veel zin in en na een diensttijd van 3 maanden wist hij, vanwege een kleine afwijking in een van zijn voeten, de dienstplicht voortijdig te verlaten.
Frans ging hierna als bankwerker/lasser werken bij verschillende bedrijven, zoals AWB te Beek en Donk en Talson te Son en Breugel. Zijn laatste werkgever was VDL in Helmond doch in verband met reorganisatie bij VDL kwam hij zonder werk. Momenteel zit Frans in de WW en dient nog elke maand te solliciteren naar een nieuwe baan.

Frans heeft enkele leuke hobby’s. Zo vindt hij motorrijden erg leuk. Frans heeft een Honda motor, een race-tourmodel. Daarnaast is hij ook in het bezit van een heuse sportwagen. Het rijden met die sportauto geeft hem ook veel plezier. Verder vindt hij het erg leuk om minimaal eens per week een wandeling van een uur of twee, twee en half te maken.
In het verleden heeft hij ook nog aan wielrennen gedaan maar dat is in het slob geraakt.
Frans is ook vele jaren lang imker geweest doch door het verlies van behoorlijk wat bijenvolken is hij daar mee gestopt. Hij is in het bezit van een Imkers-diploma en wellicht dat Frans zich in de toekomst weer meer met bijen gaat bezig houden.

Voordat Frans het chalet van Mieke en Gerard van Bruchem kocht, bezat hij al vele jaren een klein chalet op het recreatiepark Het Prinsenmeer ( Oostappen-groep) in Asten. Frans wilde echter wel iets luxer gaan wonen en kwam daarom op ons park terecht. Frans was al eens eerder op het park geweest, dat is al weer een jaar of 8 geleden. Ofschoon er toen maar een paar chalets stonden, sprak de opzet van Nederheide hem al erg aan.
Frans geeft aan het enorm naar zijn zin te hebben op ons park. Vooral de rust vindt hij geweldig maar ook de opzet en de uitstraling van het park.
Wij wensen Frans nog vele fijne jaren toe landgoed Nederheide.

Marti Hazenberg en Frans Delmee