Wij stellen aan U voor:

5208010510EB6C77D

                                                  Willemien van den Hurk

Graag willen wij Willemien van den Hurk aan U voorstellen.

Willemien is 59 jaar jong en is sinds mei van dit jaar de troste eigenaresse van het chalet Beverdam 305.

Willemien is geboren en opgegroeid in Heesch ( nabij Oss) en komt uit een gezin van 9 kinderen, zes jongens en drie meisjes. Van dat gezin zijn jammer genoeg al drie broers en een zus overleden. Willemien is ongehuwd.

Willemien heeft na de lagere school de Havo bezocht en gevolgd en vervolgens heeft zij haar studie voortgezet op de Pabo te Veghel en daarna de Sociale Academie te Eindhoven.

Na haar studie is Willemien gaan werken als Maatschappelijk Werkster. Echter voor die tijd heeft ze stage gelopen in het Pieter Baancentrum te Utrecht.

Willemien heeft bij verschillende instellingen gewerkt o.a. bij Pro Juventute waar ze als Jeugdhulpverleenster en Maatschappelijk Werkster werkzaam was. Door enkele fusies welke plaatsvonden, is Willemien in diverse steden komen te werken zoals Vlaardingen, Rotterdam, Den Haag en Delft. Ook heeft ze nog als Schoolmaatschappelijk Werkster gewerkt in Hoek van Holland. “Ik heb behoorlijk hard gewerkt in mijn leven, al zeg ik het zelf”, aldus Willemien.

Omdat Willemien meteen solliciteerde als ze een vacature zag, welke haar wel aansprak, is ze in het westen van ons land terecht gekomen en heeft ze daar lange tijd verbleven.
Nadat ze gestopt was met werken is ze vanuit Delft toch weer terug gekeerd naar Brabant en is ze gaan wonen op een appartement in het centrum van Uden. Ofschoon ze daar weer terug was in de Brabantse gezelligheid en gemoedelijkheid, voelde ze zij zich toch enigszins `opgesloten` in het centrum van Uden en miste ze de natuur waar ze zo gek op is.
Een jaar of drie geleden hoorde ze op een familiefeestje over het Landgoed Nederheide. Op dat feestje werd door mensen, die op Landgoed Nederheide hun weekends doorbrengen, heel enthousiast over dat park verteld. Willemien is toen een keer een kijkje gaan nemen. Dat was in de tijd dat de ingang nog aan de andere kant van het park was. Ze durfde toen eigenlijk nog niet tot de aankoop van een chalet over te gaan.
Eind april / begin mei van dit jaar is Willemien toch nog eens een kijkje gaan nemen op het park en toen stond haar besluit vlot vast. Zodoende verblijft Willemien sindsdien regelmatig in chalet Beverdam 305 op het park.

Willemien heeft momenteel als hobby’s fietsen en lezen. Vroeger heeft ze ook veel getennist maar vanwege tijdgebrek is dat in het slob geraakt. Willemien is voornemens om toch weer te gaan tennissen. In het verleden heeft ze ook veel gereisd. Ze bezocht onder andere India, Maleisië, Sumatra, Noord/Amerika en uiteraard diverse Europese landen. Dit jaar heeft ze nog een reis naar Moskou gemaakt.

In het verleden heeft Willemien ook bij een toneelgroep gezeten en ook die bezigheid wil ze graag weer eens gaan oppakken.

Willemien wil zich ook graag inzetten voor de medemens. Zo wil ze best nog wat tijd steken in de hulpverlening aan mensen op allerlei gebied. Met name in de zorg [voor kinderen of volwassenen] zou ze best nog wel wat uurtjes werkzaam willen zijn. Maar ook op het gebied van de natuur wil Willemien zich in zetten. Op haar kan dan ook beroep worden gedaan indien er iets moet worden gedaan in de natuur, zoals het deelnemen aan een opruimdag in de natuur e.d.
In dat licht gezien pleit Willemien voor duurzame energiebronnen. Zo ziet ze het al helemaal zitten als b.v. tegen de zuidwand van de wal bij de parkeerplaats op het park zonnecollectoren geplaatst zouden worden waardoor op een voordelige en milieuvriendelijke manier de stroomvoorziening op het park gerealiseerd zou kunnen worden.

Marti Hazenberg en Frans Delmee

 

 

7 reacties op “Wij stellen aan U voor:

 1. Welkom op het park Willemien en geniet van de natuur om je heen…….

  vr.groeten Theo…chalet 171.

  • Dank je wel Theo!
   Het eten was lekker afgelopen zondag, vond je niet.
   Voor herhaling vatbaar. Gelukkig was ik net voor de regen thuis.
   Ben jij eigenlijk goed met computers??
   Ik kan nl. wat hulp gebruiken!!!?
   Groetjes van Willemien.

 2. Welkom op het park. Dat van die zonnecollectoren is een goed idee. Gr.

 3. Hallo willemien, welkom op ons park en hoop dat je net zo gelukkig wordt hier als ik.
  Groetjes
  Barbara chalet 172

  • Hallo Barbara,
   Inderdaad hoop ik hier net zo gelukkig te worden als jij.
   Dankjewel voor je reactie.
   Vriendelijke groetjes van Willemin.

Reacties zijn gesloten.