Mogen wij U voorstellen aan……….

Graag willen wij U voorstellen aan Theo Vogels en Hans Overman, de nieuwe managers van Natuurpoort Nederheide:

Theo Vogels

Theo Vogels

Theo Vogels, afkomstig uit Best, 56 jaar, gehuwd en twee kinderen.Na de Mavo en de Meao gevolgd te hebben is Theo gaan werken als baliemedewerker bij de Rabobank in Best. Na een jaar of 13 bij de Rabobank gewerkt te hebben, alwaar hij uiteindelijk was opgeklommen tot beheerder van een bijkantoor, is hij gaan werken bij een cateringbedrijf, genaamd Casserole te Best. Aanvankelijk was hij daar als administratief medewerker werkzaam maar langzaam maar zeker begon hij zich binnen dat cateringbedrijf te ontplooien in de horecawerkzaamheden. Uiteindelijk is hij nog mede-eigenaar van Casserole geworden, maar uiteindelijk heeft hij een eigen cateringbedrijf opgezet, namelijk “Royaal Catering Best” ( zie www.royaalcateringbest.nl ) Dit bedrijf wordt nu door een van zijn twee zonen gerund. In dat bedrijf verricht Theo zo nu en dan nog hand- en spandiensten, maar daarnaast heeft hij ook nog een eigen cateringbedrijf “Vogels-catering” genaamd, waarin ook zijn vrouw werkzaam is.
De familie Vogels is, zo kun je wel stellen, inmiddels een echte horeca-familie.

Theo heeft sinds mei 2013 regelmatig, op oproepbasis, werkzaamheden verricht bij de Natuurpoort Nederheide, met name op de drukke momenten.
Sinds het vertrek van Peter Leijssen, is hij echter, samen met zijn collega Hans Overman, fulltime werkzaam als manager in Natuurpoort Nederheide.

Theo heeft klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan zonder daarbij de goede kwaliteit van hetgeen geboden wordt in de Natuurpoort Nederheide uit het oog te verliezen. Theo is pas tevreden als de mensen die in Natuurpoort Nederheide zijn geweest tevreden weer naar buiten gaan. Theo is van mening dat dit beter werkt dan welke reclamefolder dan ook.

Voor de toekomst zou Theo graag mensen bij het gebeuren in de Natuurpoort Nederheide willen betrekken, teneinde ideeën te kunnen vergaren ter verbetering van b.v. de maaltijden dan wel ter verbetering van het verblijf aldaar in zijn algemeenheid.

Zo heeft Theo zelf al wel een idee over de verbetering van de zaal, rechts naar het restaurant. In de nu nog dichte wand, aan de achterzijde, zou een opening gemaakt kunnen worden welke toegang geeft tot het kleine terras aan de achterzijde. Vanuit die zaal kan men dan tevens genieten van het mooie uitzicht over het strandbad, zoals dat vanuit het restaurant nu al kan. Daardoor zou die zaal nog meer geschikt zijn voor bruiloften en partijen. Immers het kleine terras zou dan iets uitgebreid kunnen worden en dan voor de feestgangers afgezonderd kunnen worden van het grote terras.

Theo gaat, in de momenteel toch wel schaarse vrije tijd, graag vissen en wil er ook rustig met de fiets op uit trekken. Daarnaast kijkt hij graag naar informatieve programma’s op de televisie zoals b.v. Nieuwsuur, Pauw en Witteman, Knevel en Van den Brink of de Late-night-show van Umberto Tan.

==============

Hans Overman

Hans Overman

Hans Overman, 55 jaar oud, is gehuwd en heeft twee kinderen. Hans is geboren in Gilze-Rijen en is momenteel woonachtig in Someren.

Hans is al ruim 38 jaar in de horeca werkzaam. Als jongen van 9 jaar ging hij al met zijn vader mee om te helpen in de horeca. Zijn vader was chef-kok en zijn moeder was serveerster. Zijn ouders hadden 10 kinderen en al deze kinderen zijn momenteel nog werkzaam in de horeca. Hans heeft het dus met de “paplepel” naar binnen gekregen.
Hans heeft, alvorens hij in de horeca ging werken, de Koksschool in Eindhoven met succes gevolgd. Verder heeft Hans de nodige papieren binnengehaald voor zijn werkzaamheden in de horeca, zoals het Middenstandsdiploma en het Bakkersdiploma. Tot kort voordat hij zijn werkzaamheden in de Natuurpoot Nederheide begon, is Hans gedurende 5 jaar nog als kok werkzaam geweest.
Hans heeft momenteel nog een Glazenwassersbedrijf. Deze werkzaamheden voert hij nog uit buiten de werkzaamheden in de Natuurpoort Nederheide.

Via Peter Leijssen is Hans in contact gekomen met de Natuurpoort Nederheide. In eerste instantie als glazenwasser maar nadien ook als kelner. Sinds juni vorig jaar werkte Hans, als oproepkracht, regelmatig in de Natuurpoort.

Sinds het vertrek van Peter Leijssen treedt Hans, samen met Theo Vogels, op als manager van de Natuurpoort Nederheide. Theo heeft daarbij het accent iets meer op het administratieve gedeelte terwijl Hans het accent meer heeft op het serveren.
Net als Theo heeft Hans momenteel een fulltime baan binnen de Natuurpoort.

Ook Hans geeft aan dat de samenwerking tussen hen erg goed is, hetgeen alleen maar ten goede kan komen aan het gebeuren binnen de Natuurpoort Nederheide.

Hans heeft als hobby’s, accordeon spelen, judo en naar voetbal kijken.

Hans ziet de toekomst van de Natuurpoort Nederheide erg positief tegemoet. Dat leidt hij af aan de mooie uitstraling van het gebouw, de goede inzet van het personeel op dit moment en de goede reacties welke ze de laatste tijd hebben mogen ontvangen.

Net als Theo heeft ook Hans de wens dat er vernieuwingen zullen gaan plaats vinden met betrekking tot de menukaart. Hierbij valt te denken aan een wisseling van de menukaart, bijvoorbeeld betrekking hebbende op het seizoen.

Hans heeft daarnaast de wens dat de klanten tevreden weer de Natuurpoort verlaten na een bezoek.

                                                 -0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-

Wij wensen Theo en Hans heel veel succes bij hun werkzaamheden in de Natuurpoort Nederheide en hopelijk kunnen wij nog lang van hen genieten!!!!!!!