Mogen wij aan U voorstellen……..

Eugenie en Matthies Mulder

                                               Eugenie en Matthies MULDER

Eugenie en Matthies zijn sinds enkele maanden de trotse eigenaars van het chalet nummer 207, voorheen het demochalet op het park.

Eugenie, geboren Haren (Groningen) is 75 jaar en Matthies, geboren in Veendam, is 73 jaar. Eugenie en Matthies zijn gehuwd en hebben drie kinderen te weten een dochter van 44, een zoon van 43 en een zoon van 42. Ook zijn ze de trotse grootouders van 8 kleinkinderen.

Eugenie heeft tot aan haar huwelijk gewerkt bij de Reclassering Groningen. Vanwege het huwelijk kreeg je in die tijd als vrouw je ontslag. Daarna is Eugenie zich volledig gaan wijden aan haar gezin. Maar voordat ze ging werken bij de Reclassering heeft Eugenie op een cruiseschip gewerkt. Dat was het cruiseschip ” M.S. Oranje “. Daarop heeft ze, zeg maar gerust, alle wereldzeeën mee bevaren. Met enige trots vertelt ze dat ze zelfs op dat schip werkzaam was toen daarop de viering van het 25-jarig huwelijk van Koningin Juliana en Prins Bernard plaats vond.

Ook heeft Eugenie nog, samen met haar man Matthies, een administratiekantoor gerund. Maar door een onheuse werkwijze van een registeraccountant, liep dat helaas “schipbreuk”.

Matthies heeft gewerkt op een accountantskantoor en heeft gestudeerd voor registeraccountant. Echter na het debacle dat ze meemaakten door de werkwijze van een registeraccountant besloot Matthies niet verder te willen studeren in die richting.
Matthies is daarna gaan werken bij de gemeente Nijmegen, waar hij uiteindelijk Hoofd van een onder- afdeling van de afdeling Financiën werd. Hij is een financieel specialist.
Zijn werkzaamheden als financieel specialist bij de gemeente Nijmegen beëindigde Matthies nadat hij de leeftijd van 60 jaar had bereikt.

Sindsdien genieten Eugenie en Matthies van hun wel verdiende pensioen.

Nu ruim 5 jaar geleden, leerden Eugenie en Matthies, tijdens hun verblijf in Spanje, Kees en Maria Koenraadt kennen. Deze hebben hen toen getipt over de verblijfsmogelijkheden op Landgoed Nederheide. Omdat Eugenie en Matthies hun huis in Nijmegen te koop hadden gezet en ze niet naar een appartement wilden gaan, zijn ze komen kijken op ons park. Vanaf het begin waren ze erg gecharmeerd van het park en de verblijfsmogelijkheden hier. Dat heeft ertoe geleid dat ze begin dit jaar zijn over gegaan tot de aankoop van hun huidige chalet.

Eugenie en Matthies hebben als hobby lezen, wandelen en fietsen. Vroeger speelde Eugenie tennis op een behoorlijk hoog niveau en deed ze ook aan hockey. Matthies daarentegen was een verwoed volleybalspeler maar deed daarnaast ook aan schermen ( met een sabel). Matthies toonde ons met nog erg veel plezier iets van zijn schermkunsten !!!

IMG_1109

Eugenie en Matthies wonen momenteel in Eindhoven. Veel van hun tijd brengen ze door in hun erg mooie en gezellig ingerichte chalet. Gedurende de wintermaanden verblijven Eugenie en Matthies, net als zoveel andere parkgasten, in Spanje. Daar verblijven ze met hun caravan aan de mooie kuststreek in/ nabij de plaatsen Palomares en Cuevas del Almanzora ( tussen Cartagena en Almeria ).

Eugenie en Matthies hebben het erg naar hun zin hier op het park. Zo genieten ze met volle teugen van de natuur, de rust en vooral ook van de vriendelijkheid van de aanwezige mensen.

Ze verwonderen zich echter ook wel enigszins over het feit dat er zoveel konijnen op het park “logeren” die jammer genoeg nogal wat schade aanrichten aan de pas aangelegde tuin. Wellicht dat het aantal konijnen verminderd zou kunnen worden door deze voor een groot gedeelte weg te vangen middels een fretteur. Dat is toch wel een vurige wens van hen.

-0-0-0-0-0-0-0-0-

Wij wensen Eugenie en Matthies Mulder een erg fijne tijd toe op ons park en we hopen dat ze hier nog lang van mogen genieten  !!

 

Frans Delmee en Marti Hazenberg

 

 

Één reactie op “Mogen wij aan U voorstellen……..

Reacties zijn gesloten.