MOGEN WIJ AAN U VOORSTELLEN………………

 INE en HANS LÖRING.

Ine en Hans

Ine en Hans Löring zijn de trotse eigenaars van het nieuwe chalet dat begin dit jaar op het park is geplaatst op Vossenhol nummer 219
Ine en Hans zijn afkomstig uit Brouwhuis/Helmond. Ine, geboren in Helmond, is 52 jaar. Hans, geboren in Mierlo is 53 jaar. Ine en Hans hebben geen kinderen maar wel een ontzettend leuke en lieve hond, genaamd Pepper.
Ine is parttime werkzaam bij een Verzekeringsagentschap in Nuenen. Zij werkt daar als commercieel binnendienst medewerkster particulieren verzekeringen.
Hans is , als MTS-werktuigbouwkundige opgeleid, momenteel werkzaam bij een machinebedrijf in Veghel. Daar is hij als constructeur-projectleider werkzaam. Hij ontwerpt daar machines.
Ine en Hans zijn enkele jaren geleden al een paar keer op het park geweest, voornamelijk ter bezichtiging. De mooie uitstraling en het erg verzorgd uitziend park heeft hen uiteindelijk doen besluiten om hier een chalet te laten plaatsen.
Ine en Hans hebben de indeling en inrichting van het chalet nagenoeg geheel naar eigen inzicht laten uitvoeren, hetgeen ook duidelijk te zien is aan de schitterende indeling. Ze hebben onder meer als eersten de erker laten vervangen door een raampartij welke reikt tot aan de onderzijde van het chalet. Ook de keukenindeling is geheel naar hun eigen wens ingericht. Daarnaast hebben ze geen radiatoren omdat er in het chalet vloerverwarming is aangebracht.

Ine en Hans vullen hun vrije tijd op met onder meer de navolgende hobby’s, welke ze beiden beoefen:
– Mountainbiken
– Golf-spelen
– Duiksport ( soms wel tot 40 meter diepte)
– Skiën
– Rondtrekken met de camper
Ine en Hans zijn echte levensgenieters. Hans zou best, b.v. op de vroege woensdagavond, met een groepje mountainbikers vanaf het park een tochtje in de bossen willen gaan maken. Ine gaat binnenkort het “hardlopen” weer voorzichtig oppakken en zij zou het wel leuk vinden als er een of meer vrouwen van het park ook mee zouden gaan trainen.
Ine en Hans hebben het inmiddels aardig naar hun zin op het park.
Desondanks hebben ze nog wel wat wensen. Zo zouden ze graag zien dat er ten behoeve van onder meer het internetgebeuren en t.v.-ontvangst een snellere verbinding gerealiseerd zou worden op het park, b.v. door de aanleg van een glasvezelkabel. Immers de techniek schrijdt voort en daar zal toch ernstig rekening mee gehouden moeten worden. Zeker omdat de “aankomende generatie” welke eventueel een chalet op het park zou willen laten plaatsen dat toch zeker als punt van overweging zal meenemen.
Ine en Hans vinden het bovendien jammer dat de openingstijden van de containers tamelijk beperkt zijn. Wat later op de dag die containers afsluiten zou voor met name de nog werkende gasten welkom zijn.
De beperkte in- en uitgang op het park voor de parkgasten die te voet of per fiets het park willen verlaten vinden Ine en Hans jammer. Bijvoorbeeld een poortje voor parkgasten te voet of per fiets aan de andere zijde van het park zouden ze graag zien. Men kan dan via een kortere route dan momenteel, de hond uitlaten buiten het park, maar ook zou daarmee een kortere route naar b.v. het dorp Milheeze of Bakel gerealiseerd worden.
Tot slot zouden ze graag zien dat er nabij het posthuisje of onderaan aan het begin van de parkeerkuil, een soort fietsenstalling gerealiseerd zou worden voor meerdere fietsen.

 

Wij danken dit sportieve en openhartige stel voor dit interview en wensen hen een mooie tijd op ons park toe!
Marti Hazenberg en Frans Delmee

 

Één reactie op “MOGEN WIJ AAN U VOORSTELLEN………………

  1. Ine en Hans, van harte welkom op ons Park.
    Ik hoop dat jullie net als ik hier zullen genieten van de stilte en de schoonheid van het Park. Jullie wensen zijn door ons al jaren eerder voorgesteld bij de Hr. Overeem, maar die zullen er waarschijnlijk niet komen, helaas ! Geniet van wat het Park wel heeft te bieden, dan komt alles goed.

    Veel woonplezier en de groetjes van
    Barbara (chalet 172)

Reacties zijn gesloten.