Mogen wij aan U voorstellen… Wim en Annemieke Aarts…

Wim en Annemieke AartsWim en Annemieke Aarts zijn sinds april van dit jaar de trotse eigenaars van het chalet Beverdam 306, voorheen het chalet van de fam. Van Meerwijk.

Annemieke is 54 jaar jong en afkomstig uit Milheeze terwijl Wim, 59 jaar, afkomstig is uit Liessel. Ze zijn inmiddels 34 jaar getrouwd en hebben twee zonen, Maikel ( 31 jaar) en Stephan ( 28 jaar).

Annemieke en Wim hebben elkaar ontmoet in een uitgaanscentrum in Liessel.

Wim is ruim 40 jaar werkzaam als timmerman, waarvan de laatste 30 jaar bij een bouwbedrijf in Deurne. Hij is veelal werkzaam in nieuwbouwwoningen en -appartementen.

Annemieke heeft eerst als verkoopster gewerkt in een Schoenenzaak annex Supermarkt in Bakel.  Daarna is ze gaan werken als kantinebediende bij een drukkerij in Deurne.

Omdat de kinderen goed opgevoed moesten worden is Annemieke gestopt met buitenshuis werken na de geboorte van de eerste zoon. Nadat hun beide zonen naar het voortgezet onderwijs waren gegaan heeft ze weer een baan gezocht en gevonden. Vanaf die tijd werkt ze bij een bedrijf in Liessel dat pizza´s en andere etenswaren maakt, genaamd Qzini

Wim en Annemieke hadden het plan opgevat om, zodra het pensioen er was of er bijna zou zijn, veel tijd te gaan doorbrengen, op recreatieve wijze. Om die reden zijn Wim en Annemieke, vooruitlopend op die tijd, her en der wat parken gaan bezoeken. Daarbij brachten ze, uiteraard zou je haast zeggen, ook een bezoek aan Landgoed Nederheide. Vooral Annemieke kende deze omgeving op haar duimpje. Dat bracht hen ertoe om meer dan eens een bezoek te brengen aan dit park. Ze hebben toen besloten om niet te wachten tot het pensioen, doch nu maar over te gaan tot de aanschaf van een chalet op ons park. Daarnaast hebben ze een camper gekocht zodat ze in de volle breedte de vrije tijd die hen nu ter beschikking staat al recreërend kunnen door brengen.

Annemieke en Wim hebben als hobby fietsen. Ze gaan samen graag een tochtje op de racefiets  maken.

Daarnaast is Wim ook aangesloten bij wielervereniging De Wekkers in Deurne, waar hij  wekelijks meedoet aan toertochten  van rond de 100 km. Wim heeft in het verleden ook als wielrenner deelgenomen aan wedstrijden bij de amateurs en ook voelde hij zich erg in zijn nopjes als renner op de crossfiets, in bossen en op velden. Ook heeft hij nog gevoetbald en daarnaast zijn toenmalige vrije tijd gevuld met handboogschieten. Wim weet dan ook nog vol trots te vertellen dat hij meer dan eens de `Koningsschutter` is geweest.

Een erg sportief echtpaar dus. Het is dan ook niet vreemd dat beide zoons op sportief gebied hun beste beentje voor zetten met name in het voetbal en in het motorrijden.

Annemieke en Wim zien erg uit naar de tijd dat niets meer moet en alles mag. De tijd waarin ze ook graag iets op creatief gebied willen gaan doen. Annemieke zou bijvoorbeeld dan graag gaan schilderen.

Wim en Annemieke hebben het al goed naar hun zijn op het Landgoed Nederheide.  De aanleg van een tennisveld op of nabij het park is een wens die Wim wel in vervulling zou willen zien gaan.

Tot slot zouden beiden graag zien dat het deponeren van plastic afval centraal geregeld zou kunnen worden op het park, net zoals dat voor het overige afval zo mooi en netjes geregeld is.

Wij wensen Annemieke en Wim een heel prettig verblijf toe op het park!!

Frans Delmee
Marti Hazenberg