Mogen wij u voorstellen aan… Sjef en Trudy van Woensel…

Sjef en Trudy van WoenselMogen wij u voorstellen aan… Sjef en Trudy van Woensel

Sjef en Trudy zijn vanaf november 2012 de eigenaren van chalet Beverdam 346. Voorheen woonde daar de familie Walter. Het chalet ligt in de zuidwest hoek van ons park, nabij de gastank.

Sjef is 58 jaar en geboren in Helmond, Trudy is 62 jaar en geboren in Maashees. Ze zijn 35 jaar getrouwd en hebben 2 dochters en een kleinkind.

Hun eerste ontmoeting was tijdens een potje kaarten bij Sjefs zus die bevriend was met Trudy. Dit stel heeft een intensief arbeidsverleden waar vooral Sjef graag over praat.

Sjef heeft een journalistieke achtergrond en heeft bij Omroep Brabant en daarna als parlementair verslaggever/buitenland reporter bij de NCRV gewerkt.

Daarna was hij hoofd Communicatie bij achtereenvolgens de Nationale Ombudsman, de Politie Haaglanden en bij werkgeversorganisatie FME.

De laatste tien jaren runde hij een werving- en selectiebureau en werkte op vele plekken als interim manager.

Trudy heeft naast het opvoeden van hun 2 kinderen gewerkt als voorlichtster bij een Landbouw en Tuinbouworganisatie.

Daarna was ze manager in de thuiszorg in Noord-Limburg, Baarn/Soest en Zoetermeeer. De laatste jaren werkte ze bij het CIZ in Den Haag en gaat vanaf augustus a.s. genieten van de VUT.

Het idee om op Landgoed Nederheide een chalet te kopen kwam nadat ze op de camping in Elsendorp stonden (ook eigendom van Jan Overeem) en al fietsend in de regio kwamen ze enkele keren op Nederheide. De sfeer, de geordendheid, de rust en vooral de prachtige hardloop- en fietsomgeving spraken hen aan.

Als appeltje voor de dorst zijn ze eigenaren van 2 echt Oostenrijkse appartementsgebouwen met in totaal 16 woningen waar vaste huurders wonen. Sinds 3 jaar zijn ze daar al erg veel in hun eigen nieuwe appartement omdat ze hun huis in Zoetermeer verkochten . Ze wonen in Oostenrijk in de regio Salzkammergut, 95 km onder Salzburg.

De hobby’s van Trudy en Sjef zijn hardlopen, langlaufen, fietsen en lezen. Trudy maakt graag kleding, vooral voor haar kleindochter.

Of ze nog iets te wensen hebben op Nederheide? “Ons kleinkind van net 1 jaar oud had graag het water in het kinderbadje warmer”, lacht Sjef. Verder is alles prima hier.

Wij danken dit actieve en openhartige stel voor dit interview en wensen hen een mooie tijd op ons park toe!

Marti Hazenberg en Frans Delmee

2 reacties op “Mogen wij u voorstellen aan… Sjef en Trudy van Woensel…

  1. Sjef en Trudy van harte welkom.
    Ik hoop dat jullie net als ik, zo fijn en gelukkig zullen wonen op ons park.
    Groetjes Barbara (172)

  2. Sjef en Trudy,

    Van harte welkom op het mooie landgoed Nederheide. Ik wens jullie heel veel ontspannen momenten op het park en daarbuiten..

    Vr. Groeten vanuit Kreta, Theo v Bennekom. Chalet 171

Reacties zijn gesloten.