Mag ik u voorstellen… Kees en Raymonde Zonneveld…

De oudste bewoners van ons park zijn Kees en Raymonde Zonneveld.

Beiden zijn 87 jaar oud en nog vitaal, al heeft Raymonde vorig jaar een fietsongeval gehad in Bakel.
Slechts één keer in haar leven heeft zij in het ziekenhuis gelegen, voor een blindedarm.

Zij hebben het chalet op Beverdam 322, aan de zuidzijde van het park, langs het hek.

Nadat ze het TV-programma House Vision hadden gezien werden ze enthousiast om hier een chalet te kopen  Zij wonen in Schiedam, waar Kees is geboren. Raymonde is in Antwerpen geboren uit Nederlandse ouders.

Zij hebben elkaar op de HBS ontmoet en uit hun huwelijk zijn twee kinderen geboren. Een daarvan is overleden. Nu hebben zij nog één zoon, maar ook 2 kleinkinderen.

Na de HBS, heeft Kees een studie gevolgd aan de TH. Zijn eerste baan was bij de Schelde in Vlissingen en daarna bij de scheepswerf Gusto. Vervolgens is hij bij een Ingenieursbureau gaan werken van Stork.
Veel werk daaraan verboden was in het buitenland, zo hebben zij een aantal jaren in Iran gewerkt, ook toen de Sjah er nog was. Denemarken en Libië stonden ook op hun lijst.
Raymonde heeft als telegrafiste in Rotterdam gewerkt.

Vele jaren hebben ze op een naturisten camping in Cap ‘d Agde (Zuid Frankrijk) gestaan. Ze hadden het altijd erg naar hun zin, maar ook daar verdwenen steeds meer kennissen uit hun beeld. Dat is zo als je zo oud wordt, steeds meer mensen ontvallen je.

Maar hier op Landgoed Nederheide hebben ze het goed naar hun zin, al zijn er wel een paar puntjes van kritiek…
Zo vinden ze het erg jammer dat hun wens voor een fietspoortje bij de oude ingang niet in vervulling is gegaan. Vervelend vinden ze het dat de bestrating langs de slagbomen zo krap is aangelegd, zodat het er met de fiets lastig rijden is!
Op hun vraag of er voor internet een Hotspot aangelegd kan worden, hebben ze van uit Reek nooit een duidelijk antwoord gekregen.

Ja, ja als reporter had ik een boeiend gesprek met deze mensen die nog helemaal in het “leven”staan!

Kees en Raymonde, hartelijk bedankt voor dit leuke interview en natuurlijk hopen we dat jullie nog jaren zullen kunnen genieten op Landgoed Nederheide.

Frans Delmee