Mag ik u voorstellen…Theo en Corrie van Gemert…

Mag ik u voorstellen aan Theo en Corrie van Gemert…

Theo doet zijn achternaam eer aan want hij is geboren in Gemert en heeft daar ook zijn jeugd doorgebracht.

Beiden zijn 62 jaar en gaven elkaar 42 jaar geleden het ja-woord. Ze hebben elkaar ontmoet in Gemert tijdens een studentenfeestje.

Uit hun huwelijk zijn een jongen en een meisje geboren en zij hebben op hun beurt weer voor 3 kleindochters gezorgd.

Hun bestaande chalet is Dassenburcht 189 waarvan de vorige eigenaars onlangs zijn verhuisd naar een mooi appartement in Helmond.

Theo heeft 38 jaar bij de brandweer gewerkt en is nu met de FLO (functioneel leeftijdontslag). Na een officiersopleiding in Schaarbergen, heeft hij o.a. in Lelystad en in Den Helder gewerkt. Theo heeft nu een adviesbureau.

Corrie heeft jarenlang in het onderwijs gewerkt, eerst op de basisschool. Daarna heeft zij een studie Orthopedagogie gevolgd en van daar uit leraren begeleid in hun werk. Maar sinds drie weken is haar werk voorbij, omdat ze met FPU is (Flexibel Pensioen en Uittreden)

Hun kinderen wonen ook in de kop van Noord-Holland. Hun huis staat in Breezand.

Veel familie woont hier in Zuid Oost Brabant en Theo was als een van de eersten lid van Golfclub De Stippelberg. Daarom kozen ze voor een eigen plekje in de buurt.

Theo golft en heeft handicap 13, verder rijdt hij op een Harley Davidson, type Road King, voor de ingewijden. Corrie leest en fietst graag, verder houdt ze van puzzelen en van de tuin.

Wij wensen Corrie en Theo een hele fijne tijd toe op ons park!

Frans Delmee