Mag ik u voorstellen…Henk en Janna Pals…

Henk en Janna Pals B 337

Mag ik u voorstellen…Henk en Janna Pals!

Sinds enige tijd zijn zij de trotse bezitters van het bestaande chalet op Beverdam 337.

Henk is 61 jaar en gaat binnenkort in de VUT. Janna is 55 jaar en werkt nog. Ze zijn al 38 jaar getrouwd en hebben een zoon van 37 en een dochter van 35 jaar. Er zijn 2 kleinkinderen geboren een meisje van 4 en een jongen van 2 jaar.

Henk is in Polen geboren en heeft een Poolse moeder en een Nederlandse vader. Maar 2 jaar na zijn geboort zijn ze verhuisd naar Capelle a/d IJssel.

Via een gemeenschappelijke kennis hebben Henk en Janna elkaar ontmoet.

Henk heeft eerst een baan gehad in de petro-chemische industrie bij de firma van Hamburg. Maar 38 jaar van zijn leven heeft hij gewerkt bij Olthof Scheepsservice in Capelle a/d IJssel. Dat is een reparatie- en nieuwbouwwerf. Vaak kwamen de schepen daar als casco en werden daar afgebouwd.

Janna, heeft eerst voor de kinderen gezorgd en werkt sinds 21 jaar bij “Laurens Liduina”. Een organisatie voor bejaardenzorg in Rotterdam – Hilligersberg. Eerst als bejaardenhulp maar door rugklachten achter de receptie, maar met veel plezier.

Via het programma Business Class van Harrie Mens (RTL 7 op Zondag) en House Vision zijn ze op Landgoed Nederheide gekomen. Ze vinden het hier erg fijn en de sfeer vriendelijk. Ook dat men elkaar groet, spreekt hun aan!

Plattegrond Nederheide Beverdam 337
Ze hopen dan ook later meer op het park te verblijven.

Hun beider hobby is fietsen. Janna zwemt  en Henk doet aan volleybal. Verder passen ze xe9xe9n dag per week op de kleinkinderen.

Wij wensen dit fijne stel een hele fijne tijd toe op ons park!