Mag ik u voorstellen…Frank en Jolanda Opperman…

Jolanda en Frank Opperman 16-7-11 006

Jolanda en Frank Opperman 16-7-11 002 Mag ik u voorstellenx85

Jolanda en Frank Opperman zijn de trotse eigenaren van het chalet op Vossenhol 220, gelegen aan de noordzijde van ons park.

Jolanda en Frank zijn beiden 53 jaar en al 32 getrouwd. Ze hebben een zoon van 26 en een dochter van 23 jaar en xe9xe9n kleinkind. 

Via het Tv-programma HouseVision kwamen ze in contact met Landgoed Nederheide. Frank was gelijk enthousiast, maar voor Jolanda duurde dat evenx85

Ze hebben o.a. in Den Haag, Tilburg en de Rips gewoond. In de Rips woonden ze in een bosarbeiderswoning, gelegen op de Bunthorst. 

Frank heeft in het verleden bij de ABN-AMRO bank gewerkt en daarna iets heel anders gedaan, namelijk olie verkocht aan kleine transportbedrijven. Op dit moment is hij op zoek naar een andere uitdaging. 

Jolanda heeft na haar Schoeversopleiding, onder andere gewerkt bij de Consumentenbond in Den Haag. 

Daarna is ze iets heel anders gaan doen, ze heeft een opleiding tot kok gevolgd. Ze heeft bij Stichting de Wever in Tilburg jaren gekookt. 

Jolanda houdt van koken lezen en tuinieren. 
Frank geeft lezingen over wijnenx85 Wie weet als het Poortgebouw klaar is, dat we onder het genot van diverse wijnen eens een avond kunnen organiseren waar Frank uitleg geeftx85

Jolanda en Frank Opperman 16-7-11 005 Jolanda en Frank Opperman 16-7-11 004Hun beider passie is hun Oldtimer, de VW-Kever. Deze cabriolet uit 1978 heeft altijd in California, USA gereden en is onlangs gexefmporteerd.

 

 

Wij danken Jolanda en Frank voor dit interview en wensen ze een heel fijne tijd toe op Landgoed Nederheide.

Frans Delmee

 

Één reactie op “Mag ik u voorstellen…Frank en Jolanda Opperman…

  1. Wat leuk zeg!
    Ook wij hebben die oldtimer passie.
    Maar dan met een V.W.panorama-bus uit 1975.

Reacties zijn gesloten.