Mag ik u voorstellen…Aldert en Julia Omta – Noya…

Mag ik u voorstellen aan Aldert (63) Omta en Julia (62) Noya, zij betrokken onlangs het nieuwe chalet op kavel Vossenhol 215 op ons park.

Aldert en Julian zijn al 40 jaar getrouwd en hebben een dochter en een schoonzoon en twee kleinkinderen waar ze erg gek mee zijn.

Aldert is 4 jaar huisman geweest. Na zich d.m.v. een 4-jarige cursus bij Helicom in Vught te hebben omgeschoold is hij als ZZP-er verder gegaan in tuinonderhoud en het ontwerpen van tuinen.

Klanten zijn o.a. Center Parcs. Voor zijn eigen tuin rondom hun smaakvolle chalet heeft hij een tekening gemaakt en de invulling daarvan vindt spoedig plaats.

Julia, geboren op Lombok-Indonesië, werkt bij Werkvoorziening Oost en Noord-Oost Brabant, gevestigd in Oss en Veghel. Zij adviseert mensen met problemen zich te herplaatsen in het arbeidsproces. Mogelijk gaat ze volgend jaar met vroegpensioen als Aldert 65 jaar wordt. Ze willen dan gaan reizen.

Ze komen uit Sambeek en via het programma House Vision, waar hun dochter naar keek, zijn ze op Landgoed Nederheide terecht gekomen.

Hun hobbies zijn reizen, wandelen en paarden met/en dressuur. Hun dochter heeft nu de twee paarden in Mill.

Beiden zijn erg blij met hun chalet, maar niet zo blij met de gladheid op de paden en wegen tijdens de afgelopen winterperiode. Ze vonden dat gevaarlijk voor een park dat voornamelijk door ouderen word bewoond.

Wij wensen Aldert en Julia een fijne periode op ons park toe en zeggen dank voor dit interview!

Frans Delmee