Mag ik u voorstellen…Marti en Femie Hazenberg…

Marti_en_femie_hazenberg Direct bij de ingang van ons park staat het chalet van Marti (58) en Femie (58) Hazenberg, Dassenburcht 107.

Zij hebben 2 kinderen en hun dochter gaat a.s. vrijdag trouwen.

In de fraaie, pas aangelegde tuin staat een beeldhouwwerk van Marti en op het terras staat een haas, die past bij hun achternaam.

Marti en Femie hebben elkaar 42 jaar geleden ontmoet op de politieschool. Femie is tot hun huwelijk politieagente geweest en moest toen stoppen, dat was toen nog zo…
Daarna heeft ze bij Organon gewerkt en nog later als centralist. Marti werkt al ruim 40 jaar bij de politie in Oss en heeft daar verschillende functies gehad. Volgend jaar als hij 60 jaar wordt stopt hij met werken.

Door het programma "House Vision" van ruim 3 jaar geleden (in de uitzending waar Stella Gommans op een paard langs de Bakelse plassen galoppeerde) zijn ze op Landgoed Nederheide gaan kijken en de opbouw van het park sprak ze erg aan. Ze willen hier met hun chalet een nieuwe start in hun leven maken!
Ze vinden het leuk dat er een restaurant buiten de poort komt, maar het park zoals het nu is vinden ze ook al prima, met aardige mensen en een goede sfeer.

Hun hobby is fietsen en niet zomaar fietsen, maar grote afstanden. Ze zijn op de fiets en met een tentje mee naar Rome en Madrid geweest.
Volgend jaar hopen ze de ronde van Nederland te doen…
Verder willen ze gaan reizen en Marti is bezig met beeldhouwen. Houd hun tuin in de gaten want binnenkort staat er weer een nieuw kunstwerk in!

Wij wensen deze sportieve en open mensen een gouden toekomst hier bij ons in het park.

Frans Delmee