Mag ik u voorstellen…Frans en Bep van Lieshout-Toonen…

LieshoutOp Vossenhol 250 maken Frans (69) en Bep (65) van Lieshout – Toonen alweer een jaar gebruik van hun chalet.

Zij hebben 3 kinderen en 3 kleinkinderen. Hun roots liggen in Helmond-Brandenvoort en ze hebben ook een aantal jaren bij het station in Helmond een appartement bewoond.

Door hun reizen naar Australië, waar een broer van Bep woont die daar architect is, hebben ze kennis gemaakt met prefab-woningen en zagen ze daar de voordelen van.
Door het programma House-Vision zagen ze dat dit ook in Nederland en kwalitatief mogelijk is.
Ze hebben schetsen gemaakt en die naar Australië gezonden en die was enthousiast. Ook hun zoon, die kennis heeft van bouwkunde, zag het wel zitten.

Hij heeft in de bouwwereld gewerkt in een bedrijf die lijmspanten maakte o.a. voor sporthallen. Daarna in een bedrijf voor kunststof raamkozijnen.
Bep is onderwijzeres op een basisschool geweest en daarbij stond ze ook in een winkel.

De hobby van Frans is modelbouw en klokken maken, Bep tekent en schildert en geeft daar ook les in. Ze houdt ook van lezen en fietsen.
Frans heeft een maquette gemaakt van hun chalet, die staat nu op het kantoor in Reek.

Ze kijken er naar uit dat het restaurant en zwembad klaar zullen zijn, zodat ze daar kunnen gaan zwemmen. En ze denken er ernstig over na om te gaan golfen en als er een tennisbaan komt willen ze dat ook gaan doen!

Hun gezondheid is goed, ze hebben plannen genoeg, daarom wensen wij ze een fijne tijd op Landgoed Nederheide in goede gezondheid.

Frans Delmee