Mag ik u voorstellen…Theo en Willy den Engelsman…

Den_engelsman_2Al ruim een jaar maken Theo (59) en Willy (54) den Engelsman met veel plezier gebruik van hun chalet aan de Dassenburcht 105, dat is aan de Snelle Loop tegenover de huidige parkeerplaats.

Ze hebben 2 kinderen en komen van het mooie Schouwen-Duiveland in Zeeland.

Ze zijn hier terecht gekomen via Ted en Wil Rietjes die ze uit Spanje kennen. De familie Rietjes had hier al een chalet en toen ze eens op bezoek kwamen begon het vuurtje te branden om hier ook iets te kopen.

Hun leven bestaat uit sport! Theo is eerst bij Defensie gaan werken als sportinstructeur en Willy heeft therapeutisch zwemles gegeven aan gehandicapten. Daarna is hun leven verder gegaan in de horeca. Ze hebben jarenlang een petit-restaurant gehad, maar in 2000 zijn ze daarmee gestopt.
De laatste tijd hebben ze in Albir, Spanje doorgebracht.

Hun leven staat nog steeds in het teken van sport en dat geldt ook voor hun kinderen. Theo houdt van hardlopen, skeeleren en fietsen, terwijl Willy van paardrijden houdt.
Als de golfbaan klaar is gaan ze zeker golfen en stiekem hopen ze dat er bij het park een tennisbaan komt!

Verder hebben ze het prima naar hun zin op het park!
Wij hopen dat dit zo mag blijven, dat ze hun sporten nog lang mogen uitoefenen en wij wensen Theo en Willy uiteraard nog veel woongenot op Landgoed Nederheide.

Frans Delmee