Mag ik u voorstellen…Willy en Ton van Houts…

Sinds enkele maanden zijn Willy (67) en Ton (69) van Houts de trotse eigenaars van een chalet,
Vossenhol 242.
Hun chalet staat langs de Snelle Loop.

Van_houts Haal ze niet door elkaar want Willy is de man en Ton de vrouw des huizes. Ze komen uit Bakel en hebben 2 zoons en 3 kleinkinderen.

Op advies van een kennis hebben ze hier een chalet gekocht. Wat hun aansprak was dat er veel mensen van hun leeftijd op het park recreëren en dat er wat regeltjes zijn vinden ze positief. Ze hopen hier wat meer mensen te leren kennen!

Willy heeft 40 jaar bij de PTT gewerkt bij de afdeling telefoon(centrales). Ton heeft eerst in het onderwijs en daarna als activiteitenbegeleidster voor demente bejaarden gewerkt.

Hun hobby's zijn divers: Willy houdt van tennissen, kaarten en tuinieren. Ton zingt in een koor in Bakel, breit en maakt zelf kleding en begeleidt een spirituele praatgroep.
Graag zou Willy zien dat er in het nieuw te bouwen restaurant een biljarttafel komt te staan.

Verder brengen zij een gedeelte van hun tijd door in Spanje, daar hebben ze ook nog een mooi vakantiehuis in een plaatsje onder Alicante.

Een wens van Willy en Ton is, mocht de ingang van het park naar de noordzijde verplaatst worden, dat er wel een uitgang voor fietsers aan de andere kant van het park komt, zodat ze snel in Bakel hun boodschappen kunnen doen!

Hun gezondheid beschrijven ze als goed, daarom wensen wij voor hun dat dit voor lange tijd zo mag blijven en natuurlijk een heel fijn verblijf op Landgoed Nederheide.

Frans Delmee